Pazartesi, Eylül 26, 2011

Taksimspor'dan Zeynep Mina'ya hediye!



TAKSİMSPOR: 2 İSTİNYESPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig’de sezona deplasmanda Mimarsinanspor galibiyetiyle başlayan Taksimspor, sahasındaki ilk maçta İstinyespor’u 2-0 yenerek yüksek form grafiğini sürdürdü.



Sarı-Kırmızılılar 7. dakikada Uğur Yılmaz’la 1-0 öne geçti. Her iki ekip de futbol oynamak isteyince seyrine doyum olmayan bir müsabaka ortaya çıktı. İstinyespor iyi futbolunu bir türlü golle süsleyemedi çünkü Taksimspor kalecisi Kamer oldukça günündeydi. Maçın 85. dakikasında penaltıyı gole çeviren Baret durumu 2-0 yaptı.
Hakeme itirazının dozunu kaçıran Kubilay kırmızı kart görünce İstinyespor maçı 10 kişi tamamladı. Sarıyer temsilcisi böylece ikinci maçından da puansız ayrıldı.
 Anlamlı hediye
Taksimsporlu futbolcular bu galibiyeti, takımın sol beki Önder Gürbüz ve eşi Canan Gürbüz’ün yeni doğan kızları Zeynep Mina Gürbüz’e armağan ettiler. Biz de yeni doğan yavruya uzun ömürler dileriz.

Stat: Feriköy
Hakemler: Cihan Ataş, Habib Tiryaki, Hakan Tamtürk
Taksimspor: Kamer, Sayat, Önder, Samet (Dk 20 Gökay) (Dk 82 Noyan), Ömer Faruk, Burak, Aris, Erman (Dk 75 Antony), Uğur Yılmaz, Baret, Uğur Apdullah
İstinyespor: Aykut, Hüseyin (Dk 75 Muhammet), Yusuf, Can, Kubilay, Adem (Dk 60 Kamil), Barış (Dk 80 Dinçer), Ayhan, Mert, Muharrem, Ahmet
Goller: Uğur Yılmaz (7), Baret (85 pen)
Kırmızı Kart: Kubilay (90) (İstinye)

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.