Pazartesi, Eylül 26, 2011

Küçükköy'e bir darbe de Çeliktepe'den!

ÇELİKTEPESPOR: 3 KÜÇÜKKÖYSPOR: 0

İstanbul Süper Amatör Ligin 2 haftasında 3. grupta Çeliktepespor, yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı maçta, kendi evinde ağırladığı Küçükköyspor'u 3-0 mağlup ederek ligin 2. haftasında 2. galibiyetini aldı. Uzun yıllardır Türkiye Profesyonel Liglerinde mücadele eden Süper Amatör Ligdeki ilk sezonunda sezona kötü başladı ve iki maçta sıfır çekti.



Küçükköyspor'da taraftar takımlarını bu zorlu müsabakada desteklediler.Maçın başlama vuruşu yapılmadan önce seramonide İstiklal Marşını okudular. Fakat müsabakanın 42. dakikasına kadar takımları desteklerken, 0-1 geriye düşüp, bir de 10 kişi kalınca Küçükköy trübünlerinde ve saha içinde kısa süreli de olsa gerginlik yaşandı.


Küçükköyspor, Çeliktepespor ceza alanı içinde kanattan ortalarla gol bulmak isterken, Çeliktepespor savunması da bu ataklar rakibine izin vermedi. Çeliktepespor 43. dakikada Koray'ın golü ile 1-0 öne geçti.


Golün hemen ardından Küçükköyspor'da Emrah Turpçu rakibine sert girince Hakem Fahri Var bu oyuncu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Kırmızı karttan sonra oyun içinde kısa süreli karmaşa oldu ve müsabakada ilk devre 1-0 Çeliktepespor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.


İlk yarının bittişiyle birlikte Küçükköy tribünden gergin yaşandı. Polis hemen olaya mücadele ederek kalabalık grubu dağıttı. İkinci yarı sakin bir müsabaka oldu.


Küçükköyspor 10 kişi kalmasına rağmen ikinci yarıya iyi başlamak istedi, fakat 46. dakikada Bulut ceza alanı içinde topla buluştu, vuruşunda kaleci Soner topu kornere gönderdi. Kullanılan köşe atışında ön direğe koşu yaparken topa iyi yükselen Yunus'un kafasında top arka direkten üstten ağlara gitti. 2-0.

Bu golden sonra Küçükköy taraftarlarının rakip Çeliktepespor'u alkışladığı ve kendi takımlarını protesto ettikleri gözlendi. 2-0'dan sonra Küçükköy oyuncu değişikliklerine gitti. Bahadır yerini Bilal'e bırakırken, Orhan'da yerini Kadir'e bıraktı. Sinan oyundan çıkarken Küçükköy taraftarları tepki gösterdi.


83 .dakikada Küçükköy defansının hatasını iyi değerlendiren Bulut yerden vuruşla topu köşeden ağlara gönderdi ve Çeliktepe bu golle skoru 3-0 getirdi.Kalan dakikarda başka gol olmayınca Çeliktepe sahasında rakibini 3-0 mağlup etti.

 

Stat: Seyrantepe
Hakemler: Fahri Var-Aydın Yılmaz-Güray Çıtıloğlu
Çeliktepe:1-Hasan 2-Yasin 4-Koray 5-Yunus 6-Mustafa 7-Berkan 8-Orhan 9-Cavit 10-Erol 11-Oğuzhan 21-Bulut
Teknik Sorumlu: Cemal Kavraz
Küçükköy: 61-Soner 2-Soner 3-Emrah 4-Bayram 5-Sefa 6-Ali 7-Rıdvan 8-Mikail 9-Bahadır 10-Mustafa 11-Orhan
Teknik Sorumlu:Ferit Büyükturgay

HABER: ÖNER YIĞRIK& BURAK KURTULUŞ
FOTOĞRAFLAR: ÖNER YIĞRIK






Hiç yorum yok:

Bostancıspor form grafiğini yükseltiyor

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta ilk 3 maçını kaybeden Bostancıspor çıkışını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı Kadıköy ekibi son olarak evin...