Salı, Eylül 27, 2011

Köşe: Mavi kapak toplama kampanyası

Hafta sonu oynanan ve çok büyük bir zevkle takip ettiğim Kazım Karabekir Mevlanaspor-Reşitpaşaspor maçında ev sahibi ekip K.K Mevlanaspor Kulübü'nün engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye temin edilmesi amacıyla başlattığı kampanyayı sizlerle paylaşmak istiyorum.


Çok zevkli geçen karşılaşmayı izlerken tel örgüler üzerinde asılı dikkatimi çeken  pet bir bidon içindeki mavi kapakları görünce Karşılaşmadan sonra galip geldikleri için tebrik ettiğim Kulüp Başkanı Mustafa Türlü’ye sordum bu kapakları neden biriktiriyorsunuz ne yapacaksınız? diye.

K.Karabekir Mevlana Spor Kulübü Başkanı Mustafa Türlü verdiği cevapta, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye sağlamak amacıyla ilçemizde başlatılan mavi kapak toplama kampanyasına destek vermek için biriktiriyoruz. Hem çevreyi hem engellileri düşünüyoruz diyen başkan  türlü, İlçe genelini kapsayan etkinlik çerçevesinde başta okullar olmak üzere çevredeki plastik kutu, şişe ile kapaklar toplanarak geri dönüşümü sağlanıyor.

Kazım Karabekir Mevlanaspor kulübü olarak topladığımız kapaklardan, geri dönüşümden elde edilen gelirle de tekerlekli sandalye alınarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmesine katkı sağlıyoruz dedi.

HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

1 yorum:

amatör göz dedi ki...

Mustafa başkanı bu olumlu girişimden dolayı canı gönülden tebrik ederim.

Ogün KOCA

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.