Pazartesi, Eylül 26, 2011

Kağıthane gümbür gümbür başladı


KAĞITHANESPOR: 3 BEŞTELSİZSPOR: 0
İstanbul 1. Amatör Küme 12. Grupta sezon hazırlıklarına şampiyonluk parolasıyla başlayan ve hazırlık maçlarında ise aldığı galibiyetlerle ön plana çıkan Kağıthanespor, ligin ilk maçında Beştelsizspor'u Hasbahçe Sahasında konuk etti. Ve sahadan 3-0 galip ayrılan taraf yeşil-sarılı ev sahibi ekip oldu.
 

Sezonun ilk maçı olması sebebiyle taraftarların maça ilgisi büyük olup konfeti ve davullarla takımlarına güzel bir şov hazırlamışlardı. Teknik Sorumluluğunu Uğur Kınaşın,antrenörlüğünü ise Semih Sezerli'nin yaptığı Kağıthane ekibi karşılaşmaya baskılı atak ve hucüma dayalı bir oyunla başladı.Fakat pozisyonları cömertçe harcayınca golü bulmakta zorlandı.

Beştelsiz savunmasının topu elle kestiğini değerlendiren karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Ve dk 34'de kaptan Sinan'la Kağıthane temsilcisi 1-0 öne geçti.İkinci yarı rüzgara karşı oynamasına rağmen oyun formatında değişikliğe gitmeyen Kağıthane dk 75.'de Erdal ve dk 78.'de Hasan'ın kafayla bulduğu gollerle açılış maçında 3-0 gibi rahat bir skorla geçmesine rağmen bir o kadarda net pozisyonu değerlendiremedi. Futbolun dışında da güzel bir ev sahipliği örneği göstermesi gözlerden kaçmadı.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...