Cuma, Eylül 30, 2011

İstanbulspor-Beykoz maçına dikkat…!


02 Ekim 2011 Pazar günü Ayazağa ATATÜRK Stadında oynanacağı açıklanan, İstanbulspor Kulübü-Beykoz maçında ciddi olaylar olması bekleniyor. Ayazağaspor-Beykoz 1908 A.Ş.arasında yıllar öncesine dayanan husumet nedeni ile bu maçın bu Stada verilmesi çok büyük bir talihsiz olarak görülmekle beraber, 14 Mart 2000 tarihinde yaşanan ve 40 kişinin yaralandığı olayların tekrarlanmasından endişe ediliyor.



Sırf Stadın İşletmecisi eski futbolcuları diye…
Geçtiğimiz sezon maçlarını başka Statlarda oynanan İstanbulspor Kulübü, ilk 4 iç saha maçını futbolcuları Tayfun ile Kasımpaşılı Necdet ve Aydın hocaların işletmeciliğinde olan Ayazağa Atatürk Stadı'nda oynama kararı verdi.

Beykoz Yönetim Kurulu da tepkili!
Beykoz Yönetimi ise uzun yıllar öncesine dayanan Ayazağa-Beykoz maçlarında yaşanan sıkıntılar nedeni ile bu Stada maç verilmesine tepkili. Hatta Stadın değişmesi için talepte bile bulunulduğu öğrenildi.

Beykoz ve Ayağaza taraftarları hazırlıklı…
Aldığımız duyumlara göre, maç öncesi hem Beykoz hem de Ayazağa taraftarları, maçta olay çıkacağı beklentisi içindeler ve bu yönde hazırlıklar yapıyorlar.

Umarım önlem alınır
Bu maçta yine kötü olaylar yaşanacak olursa, bu husumet asla bitmez. Yapılması gereken, yetkililer tarafından bu maçın acilen başka bir Stada alınması. Yok alınamıyorsa, gerekli emniyet tedbirleri mutlaka alınmalı. İnşallah kötü olaylar olmaz. 

HABER: BURAK KURTULUŞ

6 yorum:

Turgay Tokel dedi ki...

Bence bu maçta gerekli önlemler alınırsa olay çıkmaz. Beykoz yönetimi akıllılık yapıp bu maça taraftarını getirmez İNşallah. Ayazağa taraftarı kendisine yakışır bir şekilde davranıp usulce bir maç izler bence. İnşallah olay yaşanmaz çünkü olaylar eskide kalmış. Olay çıkması ne Beykoz'a ne Ayazağaya fayda getirmez.

Turgay Tokel dedi ki...

Ve bu maç Ayazağada olduğu içindir ki Nilüfer Gökay maçı kağıthane hasbahçede. bence beykoz maçı olduğu için istanbulspor beykoz maçı k.hane de olsa nilüfer gokay maçını da ayazağaya verseler daha mantıklı. hala zaman varken bunu yapabilirler.

Amaç Şenozan dedi ki...

Turgay hiç bir şey olmaz:)Son 1 saattir sosyal iletişim ağlarını, forumları,vs...bizzat inceliyorum da Ayazağa'da oturan Beykoz'lular da bayaa çokmuş...Beykozlular, Ayazağa bizim gelin hiç bir şey olmaz diyorlar Beykoz taraftarına.Zaten gelecek Beykoz taraftarı da 4 otobüs,yani 150 kişiyi kesinlikle geçmez eh o da gelirlerse eksiksiz tabi:) Farklı farklı 7 8 kişiyi gördüm böyle diyen,o yüzden fazla yaygaraya gerek yok ne olay çıkaaaaaaar ne de fazla seyirci gelir zaten...

Turgay Tokel dedi ki...

Abicim yaygara yaptığımız yok. Aksine olay çıkmaması için dua ediyorum. Onlar gelip te Ayazağaya küfür ederlerse bizimkiler ne derler onu da bilmiyorum. Bildiğim tek şey olay çıkarsa bu maçı buraya verenler için baya bir tepki gelir.

boya1 dedi ki...

Sırf Stadın İşletmecisi eski futbolcuları diye…
Geçtiğimiz sezon maçlarını başka Statlarda oynanan İstanbulspor Kulübü, ilk 4 iç saha maçını futbolcuları Tayfun ile Kasımpaşılı Necdet ve Aydın hocaların işletmeciliğinde olan Ayazağa Atatürk Stadı'nda oynama kararı verdi.
yukarıdaki cümleler herşeyi açıklamaktadır,örümcek kafalılar,,bu düşüncede olan yöneticilerimizn olması büyük tahlihsizliktir,adamlar para kazanması için ne oyunlar oynaıyor,umarım bişey olmaz,yeni sezonda bal'daki istanbul takımlarına başarılar dilerim,
umarım kazanan beykoz 19o8 a.ş olur,,

carsi1982 dedi ki...

amaç adlı arkadaşın bu ayazağayı küçümsemesine yada ayazağa takımlarını küçümsemesine artık şaşırmıyorum belliki ayazağa ile bi sorunu var yada çekememezlik gibi bir sorunu var

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.