Pazartesi, Eylül 26, 2011

İş adamları Sultangazispor için toplandı

Sultangazispor ve Sultangazi'de bulunan diğer amatör takımlar için iş adamları bir araya geldi. Toplantı da Sultangazi Kaymakamı sayın Yusuf Ziya Çelikkaya Sultangazispor'a iş adamlarına destek çağrısı yaptı


Sultangazispor yöneticilerinden başkan vekili İsmail Hakkı Şimşek’in düzenlediği ve Kaymakam Çelikkaya’nın davetliyle Sultangazi'li  iş adamları akşam yemeğinde bir araya geldi. Sultangazispor kulüp başkanı Nevzat Yılmaz’ın fikstür çekilişi nedeniyle Ankara’da olmasından dolayı nedeniyle toplantıya başkan vekili İsmail Hakkı Şimşek ev sahipliği yaptı. Sultangazispor’un ve ilçe gençliğinin sorunlarının tartışıldığı toplantı da iş adamlarından da destek istendi.

Sultangazi Kargı Kuzu Çevirme’de düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Sultangazispor yöneticileri ve iş adamları katıldı. Toplantı da bir konuşma yapan Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya sporun önemine değinerek ilçemiz amatör takımlarına destek verilmesini ve takımlarda mücadele eden  gençlerimize  sahip çıkmamız gereğini vurguladı. Çelikkaya,“İlçemizde 85 binin üzerinde genç nüfusumuz var. Bu gençlerimizin arzu ettiğimiz ortamlarda bulunmaları lazım. Asıl problem bu gençlerimizin birçoğu liseden sonra okumuyor çalışmıyor ve sonra doğal olarak suça karışıyor. Gençlerimizi sportif faaliyetlere yönlendirirsek bu suç oranlarını da düşürmemiz mümkün. Spora yönlenen gençlerimiz bu sayede sokaklardan ve kahve köşelerinden kurtulmuş olacak. Son iki ay içerisinde İstanbul İlçeleri arasında Sultangazi suç oranı düşen ilçelerin ilk sırasında yer alıyor. Bu gerçekten gurur verici bir durum. Bu oranı daha alt seviyeye düşürmek için gençlerimizi spora yönlendirelim ve takımlarımıza gereken desteği sağlayalım” dedi.

HABER VE FOTO: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.