Pazartesi, Eylül 26, 2011

İMES galibiyeti kaçırdı

 İMES SPOR  : 1  ANADOLUHİSARI İY  : 1

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup karşılaşmasında, İMES Spor Dudullu'da konuk ettiği Anadoluhisarı İdman Yurdu karşısında galibiyeti son dakikada atamadığı penaltı ile kaçırdı : 1-1.


Tribünde yer alan, sayıca çok fazla olmayan, ancak maç boyunca durmaksızın takımlarını destekleyen Anadoluhisarı taraftarları karşılaşmaya renk kattılar. Karşılaşma öncesinde seyircinin her iki takımı beraber tribüne çağırmaları güzel bir görüntü oluşturdu.

İlk yarı yoğun bir orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Maçın henüz başında, 11.dakikada soldan Bulut'un kullandığı bir serbest vuruşta, top yükselen Gökhan Dinç ve savunma oyuncusunu aşıp yerden sekince kaleci Mesut'u yanılttı. Mesut'un engel olamadığı top üst direğin hemen altından İMES golü olarak tabelaya yazıldı. Gol sonrasında Anadoluhisarı birkaç pozisyon yakaladı ise de gününde olan IMES savunması gol şansı vermedi. Hızlı İMES akınları da başka pozisyon üretemeyince ilk yarı 1-0 İMES galibiyeti ile sonuçlandı.

İMES 10 kişi kaldı
İkinci yarıda mücadele aynı şekilde devam etti. 60.dakikada Hakem Burak Özcan, Fatih'i doğrudan kırmız kart ile oyun dışı bırakınca IMES son yarım saati 10 kişi ile bitirmek zorunda kaldı. Anadoluhisarı 85.dakikada Semih ile eşitliği sağladı. IMES 90'+ da Gökhan'ın düşürülmesi sonrası kazandığı penaltı ile galibiyete çok yaklaştıysa da, Adnan atışı gole çevirmeyi başaramayınca tek puan ile yetinmek zorunda kaldı. Penaltı pozisyonunda Anadoluhisarı'ndan Niyazi de kırmızı kart gördü.

Bu son
uçla İMES lider girdiği haftada 4 puan ile 4.lüğe gerilerken, Anadoluhisarı İY ise toplam 2 puan ile iki sıra gerileyerek 8.liğe oturdu. İMES 3.haftada Hasköy deplasmanına çıkarken, Anadoluhisarı İY evinde grubun 2 de 2 yapan takımlarından İncirli'yi konuk edecek.


STAT: Dudullu
HAKEMLER: Burak Özcan, Ziya Aydemir Turgay Akpunar
İMESSPOR: Ali, Fatih, Emre, Talip, Abidin, Ercan Arslantaş), Gökhan Düzgün, Adnan, Gökhan Dinç, Bulut, Selçuk ( Rıdvan, Zafer, Furkan, Emre Vurkun, Mehmet, Hünkar, Kaan)
TEKNİK SORUMLU: İlhan Karakaya
ANADOLUHİSARI İY: Mesut, Semih, Ercan, Yasin, Niyazi, Alper, Mevlüt, Mustafa, Emre, Sercan Elkılıç, Yasin (Sergen, Fırat, İskender, Orhan, Sercan Şahin, Tolgahan, Kadir)
TEKNİK SORUMLU: Erdem Eren
GOLLER: Bulut 11' // Semih 85'
KIRMIZI KART: Fatih 60' (IMES), Niyazi 90'+ (Anadoluhisarı İY)
 
HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.
Bu maç ile ilgili diğer fotoğrafları "Erdem'in Amatör Futbol Fotoğrafları" Facebook Sayfası'nda kısa süre sonra görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...