Çarşamba, Eylül 28, 2011

Hızarcı’ya göre favori Zeytinburnuspor

Bir dönem Bartınspor’un da formasını giymiş ve 2010-2011 sezonunda Kozcağız Belediyespor’u 1. amatör kümede namalup şampiyon yapmış Teknik adam Tolga Hızarcı, Bölgesel Amatör Lig 13. grubu değerlendirdi.

 

Futbolun kalbi İstanbul'dur

Tecrübeli teknik adam 13. grubun favorisi hiç şüphesiz İstanbul takımlarından birisi olacaktır. Türkiye’de futbolun beşiği kalbi İstanbul olduğuna göre 13. grupta yer alan 4 İstanbul takımı olan Zeytinburnuspor, Bayrampaşa Tunaspor, Sultangazispor, Beylikdüzüspor takımlarından en favori olarak Zeytinburnuspor’u görüyorum. Bana göre Zeytinburnuspor bu grubun mutlak favorisi.


Zonguldakspor da favorilerden

Zonguldakspor iyi kadro kurdu zirveyi sonuna kadar  zorlayacaklardır. 13. grupta Bartınspor’un bence ilk iki rakibi Zeytinburnuspor ve Zonguldakspor olacaktır. Bartınspor hazırlık maçlarında hazır görünmese de lig maçları hazırlık maçlarına göre atmosferi ve motivasyonu her zaman farkı olacaktır. Deniz Kral’ın ligler başlayana kadar takımı hazır duruma getireceğini biliyorum. Tolga Hızarcı son olarak da Bartınspor’a Bölgesel Amatör Ligde başarılar diledi.


Kaynak: http://www.kozcagizspor.com

1 yorum:

cezmix dedi ki...

bence yanılıyorsunuz!!yanı dogrudur zeytınburnu veya baska bir istanbul takımıda mutlaka ligte fovori olabılırler ancak zonguldak ve bartın derken sanırım düzcespordan hiç haberiniz yok hocam!!!bana görede bu grubun en büyük fovorisi düzcespordur ligin basından hemen hiç bisey belli olmaz zaten bir kac hafta maclar oynanınca zaten az cok bazı takımlar hakkında herkes bir fikir yürütmeye baslıycaktır...

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...