Pazartesi, Eylül 26, 2011

Hepinize çok teşekkür ediyoruz…


Yerel Futbol Sitesi olarak geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri yeni bir mutluluk yaşadık. Gün geçtikçe büyüyen ve her geçen zaman diliminde kendini sürekli geliştirme çabasında olan sitemiz, İstanbul Süper Amatör ve 1. Amatör Liglerin başlaması ile birlikte takip edilme rekoru kırdı.

2006 yılında kurulan ve amacı sadece amatör futbola kayıtsız, şartsız hizmet etmek olan ve bunun karşılığında hiç bir zaman yanlı ve taraflı olmayan sitemiz, 24 ve 25 Eylül 2011 tarihlerini de kapsayan  5 günlük sürede tam olarak 70 bin 143 defa tıklanarak internet haberciliğinde yeni bir rekor kırmıştır. 

Bu kadar sayıda takip edilmemizin elbette ki en büyük nedeni İstanbul Süper Lig ve İstanbul 1. Amatör Lig maçlarının skorlarını canlı olarak sizlere aktarmamızdır. Yalnızca 15 kişilik gönüllü kadromuzun hafta sonlarında ailelerinden ve izin günlerinden fedakarlık yaparak ve çok büyük emekler sarf ederek elde ettiği başarıda en büyük pay hiç şüphesiz bizlere yardımcı olan Kulüplerimizin kıymetli mensuplarının ve amatör futbol camiasının diğer ilgililerinindir.

Gol yediği anda bile bize, “gol yedik, mağlup durumdayız, bilginiz olsun” diyen ya da “hattan ayrılmayın bekleyin, size canlı gol aktarıyorum” diyen ve sonrasında, ulan Ahmet, bu gol kaçar mı, sen nasıl bir futbolcusun… Arkadaşlar özür dilerim, gol olmadı” diyen Yönetici, Antrenör ya da diğer ilgililere ve “uzatma anlarını oynuyoruz, eyvah gol yiyoruz, yedik…” diyen Sayın Kulüp Başkanımıza ve buradan isim ve görevlerini sizlere bildiremeyeceğimiz tüm dostlarımıza, ağabeylerimize ve kardeşlerimize bize, dolayısıyla Amatör Futbola değerli katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür eder, selam ve saygılarımızı sunuyoruz.

Bizler, sizlerin sayesinde gün geçtikçe daha da büyümeyi hedefliyoruz ve büyürken şımarmayacağımıza, görevimizi hiçbir koşulda savsaklamayacağımıza ve asla değişmeyeceğimize de söz veriyoruz. Son olarak mutlaka belirtmem gerekecek ki; biz Amatör Futbol’un kalkınması için varız. Ve sizlerin katkılarıyla daha güzel Ligler yaşamayı amaçlıyoruz.

Tüm Kulüplerimize, Saha Komiserlerimize, Hakemlerimize, Hakem Gözlemcilerimize, Kulüp Yöneticisi, Antrenör ve taraftarlarına sonsuz teşekkürlerimizle…


Yerel Futbol Sitesi adına
Burak KURTULUŞ

3 yorum:

Çakmak AteŞi dedi ki...

yerel futbol yerel futbol yerel futbol yeeeereeeel futbooooolll

Editör dedi ki...

Başarılı çalışmalarınızı tebrik eder, devamını dileriz.

celal öztürk dedi ki...

bizde sizleri ve yerel futbolu çok sevdik iyiki varsınız.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.