Çarşamba, Eylül 28, 2011

Hasköy yeni yönetimiyle başarıyı hedefliyor



İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Hasköyspor, yeni yönetimiyle bu sezon başarıya ulaşmayı hedefliyor.

Hasköyspor Kulübü İkinci Başkanı Sedat Küçük (sağda), “Biz tarihi bir spor kulübüyüz, cumhuriyetle yaşıtız. Yeni yönetimdeki arkadaşlarımız ve ben doğma büyüme Hasköylüyüz. Bize bu görevi veren Hasköyspor'un değerli üyeleri bizlere tarihi bir görev vermiş oldular. Tarihten gelen saygınlığı olan camiamız bizden çıtayı
yükseltmemizi istiyor. Daha yükseklere Hasköyspor'umuzu taşımamızı
istiyorlar. Birleşmiş olan Hasköylüler bundan böyle başarıdan başarıya
koşacaktır. Bizler bu anlamda bizim için çok önem taşıyan alt yapıya
bilgi ve enerjimizi vermek istiyoruz. Hasköy sevgisini aşılamak, yaymak istiyoruz. Eğitim ile sporu bir arada gençlerimize götürebilmeleri için çalışıyoruz" dedi.

Küçük, altyapının başına Selahattin Karaduman'ı getirdiklerini belirterek, "Hedefimiz ileriye dönük projelerimizi hayata geçirmek. Gelecek bizim için  aydınlıktır" dedi.

Sedat Küçük şöyle devam etti: "A takımımız Süper Amatör'de mücadele etmektedir. A takımın başına değerli teknik direktörümüz Nezihi Tosuncuk getirildi. Hedefimiz centilmenlik sınırları içerisinde gurubumuzda  en iyi
dereceyi yapmak, kısacası lider olmaktır." 

Teknik direktör Nezihi Tosuncuk da "Amacımız iyi futbol, takım arkadaşlığı, centilmence mücadele ve başarıdır. Başarının derecesi şampiyonluk olsun istiyoruz" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

1 yorum:

sercan dedi ki...

Geliyoruz HSK1923 !!!

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.