Cuma, Eylül 30, 2011

Burak Kurtuluş ile Süper Amatör Lig maç yorumları


İNSANLARA, ONLARI SİZE NANKÖRLÜK YAPMAYA MECBUR BIRAKACAK KADAR BÜYÜK İYİLİKLERDE BULUNMAYINIZ

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Hafta yorumlarında sizlerle birlikteyiz. Bu hafta da sizler için bilgi sahibi olduğumu düşündüğüm ve kadro yapılarını kıyaslayabildiğim takımların maçlarını kendimce değerlendireceğim. Burada amacımız sizleri biraz bilgilendirmek. Ancak bunu yaparken kısa maç yorumları yapıp, “Çatladıkaspor-Çemişgezekspor’u yer, parçalar” demek yerine neden böyle düşündüğümü ifade etmeye çalışıyorum.

Ancak dünya hayatı; iş, güç, ev hayatı vesaire derken vakit kalmıyor. Ben aslında bu hafta maç yorumları yapmayacaktım, nasıl olsa site olarak bir tahmin yarışması düzenledik. Dileyen buraya yorumlarını bırakıyor. Ancak öyle insanlar var ki; insanı zorla bir şeyler yapmaya teşvik ediyorlar. Bunlar kim mi? Nankörler…!

Ömrüm boyunca nankör insanlardan nefret ettim. Hani sokaktaki dilenciye bir dilim ekmek verirsiniz de, dilenci bunu beğenmeyip almadan arkasını döner gider. Bir de bu ekmeği alıp suratınıza atması ya da çöpe atması vardır da sizi çileden çıkartır. İşte böyle bir durum, insanı günaha sokar. İki türlü insanı sevmiyorum, birisi nankörlük edeni, diğeri de kalbinden fesatlık geçenleri…

Kısacası nankör insandan her şeyi beklerim. Bu türlü insanlar cemiyetlerin yüz karasıdır. Kendisine yapılan iyiliği inkâr eden, gördüğü iyiliğin ve kardeşliğin değerini bilmeyenlere yazıklar olsun. Bu iyilikler ister insandan gelsin, isterse Allah’tan gelsin; kişi bunun şuurunda olmalıdır. İyilik yapanlar genellikle karşılık beklemezler. Ancak iyilik yapanlar teşekkürü hak ederler ve teşekkürler beklerler. Gecenin bir vakti yardım ettiği, o kişinin para kazanması için gözleri kan çanağı olduğu halde yazmaya çalıştığı, dost bildiği kişi için ciğeri beş para etmez kişilere “eyvallah” dediği ve en yakın arkadaşından bile eleştiri aldığı halde, “ben bu adama güveniyorum” dediği insanın, sırf menfaatlerine ters geliyor diye sinsice, tamamen kendi çıkarlarını hesaplayarak arkasından iş çevirmesini elbette kabullenemez.

Maç Yorumları:

Çatalca-Öz Karaca Ahmet: Nedir bu Çatalca taraftarından çektiğimiz! Adamlar gelmiş maç izliyorlar, topu, topu 20 kişi! Çengelköy neresi, Çatalca neresi? İstanbul’da bu trafikte normal insan o yollarda delirir, futbol izleyicisi ne yapsın? Şaka bir tarafa. Çengelköy taraftarı ne kadar suçlu ise Çatalca taraftarı da o kadar suçlu. İlk 20 dakikada tribünlerde herhangi bir olumsuzluk yokken bir küfür yüzünden ortalık karışıyor. Küfürü eden tarafın Çatalca’lılar olduğu da herkes tarafından kabul ediliyor bu arada. Çatalca taraftarları, misafirlerinin kafasına bira şişesi atıyorlar, resimler de var. Bari dolusunu atın da bir faydanız olsun. Bir de koltuk atmışlar, “al Babacığım önce otur, arkadan bira geliyor” misali… Çatalca’da yine eksikler var. Gökay ve Taner bu maçta da oynamayacak diye biliyorum. Öz Karaca Ahmet bizim Parseller’i yenemediyse, Çatalca’yı hiç yenemez. Hakem Özer Bektaş. Nerede cıvata eksik, Özer orada. Nerede sopalık maç var, Özer orada. Sonra da bana diyorlar ki; “Özer senin Babanın oğlu mu?” Bu devirde düşmanı uzakta aramayacaksın, yakında arayacaksın. Özer’in her şeyine kefilim, aslan gibi Hakemdir, ayrıca aslan gibi de adamdır.

Batıköy-Dikilitaş: Batıköy önce İMES’e sonra da İncirli’ye mağlup oldu ve iki haftada sıfır çekti. Batıköy İncirli deplasmanında maçın ilk yarısını 2-0 yenik durumda tamamladı. İkinci yarıda daha organize oynayan Batıköy Erdi ve Serdar'ın golleriyle beraberliği yakaladı ancak karşılaşmanın son dakikalarında yediği gol ile sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldı. Dikilitaş ise rakibinin tam tersi 2’de 2 yaptı ve bu sezon da başarılı olacağa benziyor. Dikilitaş’da özellikle Kılınç’a dikkat çekiyor bazı arkadaşlar. Kılınç’ın hem futbolcu hem de Yardımcı Antrenör olduğunu ifade edip, “askerlik çok yaramış” diyorlar. Batıköy’ün kadrosu geçtiğimiz seneki kadro ile aynı. Büyükçekmece takımı yeni sezonda bir tane bile transfer yapmadı. Ben bu maçta Dikilitaş’ın kazanacağını düşünmekteyim.

Küçükköy-Zeytinburnu Yıldız: Küçükköyspor’u dünkü yazımda yazdım. Uzun uzadıya yazmaya gerek yok. Küçükköy ancak sakat ve lisansları yetişen futbolcuları hazır olduğunda kazanmaya başlar. Bir de bu hafta Emrah yok. Bugün Emrah’ın Hocalığını yapmış değerli bir Teknik Direktör ile görüştüm, Emrah için şu ifadeleri kullandı, “benim defansımın solunda Emrah var ise rakibin o bölgede hangi oyuncuyu onattığı beni ilgilendirmez” ancak Emrah bu hafta yok, Cemil’de yok. Taraftar da yok diye biliyorum. Zeytinburnu Yıldız’ın kadrosuna baktım, iyi oyuncular var, Bağcılar maçı hakkında da sağlam bilgiler aldım. Ben yine de Küçükköy’ün cezası yüzünden Avcılar’da oynanacak maçta Küçükköy 1 ya da 3 puan alır diyorum. Maçın Hakemi aşağıdaki haberde okuğunuz üzere değişti. Yine aynı seviyede bir Hakemin bu maçı yöneteceğini düşünüyorum.

İFA-A. Parseller: Ben 1983 yılından bu yana Parseller’i bilirim. Futbola başladığım ve futbolu bıraktığım Kulüptür. Yöneticilik yaptım. Rahmetli Mehmet Sayın vardı. Allah razı olsun, iyi adamdı. Şimdi Cem Sayın (oğlu) takımın başında. Bu Parseller her sene gençler ile yola çıkar yine de başarılı olur. bu sezon da uzun süre “Lige girmeyeceğiz” dediler. Sonra 1995 doğumlu gençler ile mücadele edeceğiz dediler. Takımdan, Ömer Can ayrıldı, Samet ayrıldı, kaleci Yasin ayrıldı, Oktay ayrıldı, sadece Korkut, Recep ve Kemal alındı. Mustafa, Tarık, Eren ve Osman gibi tecrübeli futbolcular kaldılar. Parseller’in yaş ortalaması ya 19’dur ya da 18. Ancak geçen hafta Öz Karaca Ahmet’ten puan ile ayrılmayı becerdiler. Düşünün kalecileri Enes 1995 doğumlu. Yanki Hoca’nın kendisi gibi inatçı çocukları bu ligde iş yapar mı bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var Parseller çok rahat. Endişeleri yok. İfaspor geçen hafta Çakmak ile berabere kaldı ve ben her iki takımın kadrolarını göz önüne getirdiğimde, İFA’nın rahatlıkla favori olduğunu söyleyebilirim. Bülent Sağıroğlu, bu sezon ikinci SAL maçına çıkıyor. Geçen hafta da Albayrak-Çıksalın maçını yönetmişti. Güvendiğim bir Hakemdir.

Osmaniye İstiklal-Ömerli Köyü: Osmaniye İstiklalspor’un bazı hazırlık maçların görme şansımız oldu. Ligde oynadığı Bostancı ve Galata maçları hakkında da net bilgiler aldık. Osmaniye İstiklalspor bilindiği gibi Cumhuriyet’ten önce kurulmuş köklü bir Kulüptür. 1921 yılından kurulan bu Kulüp bu sezon yeni bir Yönetim Kurulu ile iddialı bir kadro oluşturdu. Ancak 2 maçta 1 beraberlik ve mağlubiyet aldı. İstiklalspor, tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. Ömerli Köyü ise Vedat Dönmez’in ve kardeşi Volkan Dönmez’in çabalarıyla kurulan bir takım. Vedat ağabeyin Ömerli Köyüne astırdığı pankart enteresan: “Kulübümüze yardım yapan ve yardım yapmayı düşünenlere teşekkür ederiz” Biz de Dönmez ailesine teşekkür ediyoruz. Geçen hafta Erokspor karşısında galibiyeti son anda kaçıran Ömerli Köyü bu hafta ilk mağlubiyetini alabilir. Neden böyle düşündüğümü de açıklayayım: Ömerli Köyü geçen hafta çok zorlandı. Erokspor fizik gücü oldukça yüksek bir takım. Erokspor maçında sakatlanan Saim ve Fatih’in de İstiklalspor maçında oynaması zor dediler. Kadrosu zaten kısıtlı olan Ömerli Köyü’nün tecrübeli rakibi karşısında zorlanacağını düşünüyorum. Hakem Bahadır Tüter. Ulusal Hakemdir kendisi. İyi de futbol oynar. Kaliteli bir insandır. Ancak bir sakatlığı vardı, hatta bu yüzden Ulusal Hakemlere yönelik Cooper testinde koşmayacaktı, ne oldu bilmiyorum; çağırıp, “koş” demiler. Olmadı,  koşamadı. Bahadır Tüter, 1,5-2 ay daha Amatör maçlara abone olacak gibi.

Selvispor-İstanbul Gümüşhanespor: Selvispor’u geçen hafta Yahya Kemal İY karşısında izledim. Feriköy’den Aytaç takım kaptanı. Ancak Ben Aytaç’ı o maçta tam anlamıyla hazır görmedim. Selvispor genç bir takım. Ayrıca çok da beyefendi oyunculardan meydana gelmiş bir takım. Tabii at sahibine göre kişner… Tanzer Hocayı kutlamak lazım. Ancak Yahya Kemal İY takımını ben beğenmedim. Zaten ilk golü kendi kalelerine attılar. Gerçi o topa kim vursa gol olacaktı. İstanbul Gümüşhanespor’u arkadaşlarımız izlediler. Bilgiler verdiler, kıyaslama yaptım. İstanbul Gümüşhanespor çok ama çok genç bir takım. Fakat U19 Türkiye Şampiyonası’nda Balıkesir’de ceza gören oyuncularının durumunu bilmiyorum. O kadarodan birçok oyuncunun A takımda oynayacağını biliyorum ancak cezaları bitti mi? onu bilmiyorum. Ben bu maç için yorum yapamayacağım. Maçın Hakemi Fatih Çalışkan İl Hakemi. Yaklaşık 8 yıllık Hakem. Sağlık Memuru olması lazım. Hakemliği hakkında fazlaca bilgim yok.

Öz Fatihspor-Yahya Kemal İY: Öz Fatihspor bu sezon, geçtiğimiz sezona göre oldukça kötü başladı. İki maçta puan alamadılar. Bunda kadrolarında büyük değişikliklerin de etkisi var. Haliç hazırlık maçında dikkatle takip ettik. Ömerli Köyü maçını arkadaşlarımız izlediler. İşlerinin zor olduğunu düşünüyoruz. Yahya Kemal İY’nu da geçen hafta izledik. Bir kişi eksik kaldılar, bir kişi daha atılabilirdi. Daha doğrusu ilk yarıdan eksik kalabilirlerdi. Yahya Kemal İY bu sezon kadrosunu çok büyük ölçüde değiştirdi. Erol ve Orhan gibi çok kaliteli oyuncular Çeliktepespor’u tercih ettiler. Lig sonunda alt sıralarda yer alacak gibi gözüken iki takımın maçında ben, Yahya Kemal İY’nun sahadan puansız ayrılmayacağını düşünüyorum. Maçın Hakemi değişmez ise Nuri Bingöl. Şu Amatör maçlar iddaaya verilse zengin olurdum. Mesela bu maçta “kırmızı kart olur mu?” bahsi açılsa “kesinlikle evet” derdim.

Yeşil Esenyurt-Yıldırım Bosna: İlk olarak şunu ifade edeyim, Yeşil Esenyurt bu sezon zor bir grupta mücadele ediyor. Öyle sezon öncesi “Uzman” falan diye tahmin yapanların dediği gibi bu takım şampiyonluk için en ciddi aday değil. Grupta çok zorlu takımlar var. Esenyurt temsilcisi ilk maçında Fenerköy ile, ikinci hafta da İstanbul Sinop ile aynı skorlarla berabere kaldı. Dün de yazdım, “Yeşil Esenyurt için bunlar iyi sonuçlar” dedim. Bu grupta Alibeyköy var, Arnavutköy Belediye var, CFS Bağcılar, Yıldırım Bosna var. ikide iki yapan ama sonunu getiremeyeceğini düşündüğüm Çubuklu var, toparlanırlar dediği Çamlıca var, İstanbul Sinop var. Fenerköy var. Yeşil Esenyurt iyi bir takım ancak net bir favori değil. Kemal Aktaş elindeki kadro ile en iyisini yapıyor hepsi bu. Yıldırım Bosna, geçen hafta Alibeköyspor’a karşı çok iyi mücadele etmiş, “uzun, uzun maçı konuştuğumuz arkadaşlarım, “maç Yıldırım Bosna’nın hakkıydı” diyorlar. Yeşil Esenyurt bu hafta da berabere kalırsa hiç şaşırmam. Mustafa Salih Erol çok iyi bir Hakemdir. Maçta ne görürse o’nu verir. Yanlış hatırlamıyorsam, Yeşil Esenyurt’un genç takımının şampiyonluk turu atacağı Çatalca U19 maçını da yönetmişti. Ben şahsen bu maçta Yıldırım Bosna’nın Esenyurt’tan puan ya da puanlar alacağını düşünüyorum. 

Vefa-Zara Ekinli: Vefa’yı geçen hafta izledik. Kuştepe gibi iyi bir takıma karşı çok iyi oynadılar. Ancak ikinci yarıda Kuştepe daha üstündü diyebiliriz. Zara Ekinli ise bu sene iki haftada bekleneni veremedi. Önce Kartal Belediyespor’a mağlup oldular. Ardından da B. Kartaltepe ile berabere kaldılar. Zara Ekinli’de bu maç öncesi bazı eksikler var. Bunlar: Kaleci Atilla, Erkan Ay, Turgut, İsa ve Osman. Ben bu maçta Vefaspor’un kazanacağını düşünüyorum. Fatih Öztürk İl Hakemi, 7 yıllık bir Hakem. İzmir’den geldiğini biliyorum. İyi Hakem olduğunu söylediler hepsi o kadar.

B. Kartaltepe-Onurspor: B. Kartaltepe ilk hafta Kuştepe’ye mağlup oldu. Bu sonuç için normal demiştik. Geçen hafta penaltı kaçırdığı maçta Zara Ekinli ile berabere kaldılar. Onurspor ise yeni yükseldiği ligde istediği gibi bir kadro kuramadı. Tabii maddi sorunları iyi bir kadro kurmalarına izin vermedi.  Onurspor, kadrosuna acil takviyeler yapmaz ise 1. Amatör Lige düşer. Ancak Onurspor kadrosuna takviye yapmaya başladı. Bu hafta Sultangazi’li Gökhan geldi, haftaya 2 oyuncu daha alınacak diye biliyorum. Burada aklıma gelmiş iken Onurspor Başkanı Osman Büyükgöz’e teşekkür etmemiz gerekecek. Başkan tüm imkanlarını zorlayarak, takımını bu Ligde tutmaya çalışıyor. Onurspor, geçen hafta Kartal Belediyespor karşısında 70 dakika 0-0 götürdüğü maçta, 3 yan toptan gol yiyerek 3-0 mağlup oldu. Bu maçtan sonra görüştüğümüz Onurspor Teknik Direktörü Abbas Yaşar rakibini överek, “Kartal Belediyespor çok iyi bir takım. Tecrübeli oyuncuları mevcut” dedi. Abbas Yaşar benim çok inandığım ve güvendiğim, değerli bir spor adamıdır. “Biz ilerleyen süreçte çok daha iyi olacağız” dedi ve Hocama inanarak, bu hafta Bayrampaşa deplasmanından puan ile dönmelerini bekliyorum. B. Kartaltepe’de dikkatimi çeken bir konuyu buradan belirtmekte fayda görüyorum; bir takımda Mithat Çiftçi ve Aykut Çotuk gibi iki kaliteli oyuncu varsa aksi bir durum yok ise bu oyuncular değerlendirilir. Bu iki oyuncu da geçen hafta Zara Ekinli maçında yoktu. Ya sakatlar ya da başka bir durum var. Ben bu maçta B. Kartaltepe favori gözükse de Onurspor’dan en azından bir beraberlik bekliyorum.  Maçın Hakemi Selahattin Vulaş, Ulusal Yardımcı Hakemdir.

Bağcılar-Muradiye: Yıllarca çeşitli Kulüplerde profesyonel olarak futbol oynayan 39 yaşındaki genç Teknik Adam Bülent Daşdan’ın ilk Antrenörlük deneyimini yaşadığı Bağcılar, geçen hafta Zeytinburnu Yıldız’a farklı mağlup oldu. Bu maçı izleyen Zeytinburnu’lu bir arkadaşım, “Bağcılar, defansında yaptığı basit hatalar sebebi ile mağlup oldu” dedi. İlk maçında Çeliktepe’yi yenen Bağcılar’da bu hafta kaptan İbrahim ve Ömer’de ilk kez forma giyecekler. Ayrıca Çıksalın’dan bildiğimiz Bülent ve Göktürk’lü Ufuk gibi kaliteli oyunculara sahip olan bir takım olan Bağcılar’ın ben bu yenilgiyi telafi edeceğini düşünüyorum. Diğer taraftan ilk maçında Zeytinburnu Yıldız’a Çilekli’de mağlup olan Muradiyespor geçen haftayı maç yapmadan geçirmişti. Bağcılar’ın bu hafta evinde kazanacağını düşünüyorum. Hakem değişmez ise Sertaç Şaroğlu. Ulusal Hakemdir. İyi bir Hakemdir. Ben çok güvenirim. Hem Hakemliğine hem de kişiliğine…

Çengelköy - Bağlarbaşı: Üsküdar derbisi Selimiye Stadında oynanacak. Çengelköy geçen hata Çatalca’dan puan ile dönmeyi başardı. Bu maçı alırlarsa ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Ancak maddi sorunları var diye bir takım bilgiler geldi. Çengelköy, bu sezon maçlarını oynayacağını açıkladı Beylerbeyi Stadından (çok büyük olduğu için) vazgeçti ve Selimiye Stadına yöneldi. Bağlarbaşı ise iki maçta 6 puan aldı ve şu anda grubun lideri durumunda. Bağlarbaşı’nı takip eden arkadaşlar bu takım için iyi konuşuyorlar. Ben de maçın Hakemi için iyi konuşuyorum. Geçtiğimiz sezon Avrupa Yakasında oldukça başarılı maçlar yöneten Serdar Akkoçoğlu bu maçı yönetecek. Serdar Akkoçoğlu’nun Hakemliğini ben çok beğenirim.

B. Mimar Sinan - İst. Sinop: İst. Sinop ikinci maçından da 3 puan ile ayrılamadı ve Yeşil Esenyurt ile berabere kaldı. B. Mimar Sinan ise Taksim’den ve Fenerköy’den toplam 10 gol yedi ve şu anda ligin dibinde. Çok fazla uzatmaya gerek yok. İst. Sinop’da geçen hafta oynamayan kaptan Sami bu maçta oynayacak. Yine geçen maçta 5-10 dakika oynama şansı bulan yeni transferler Deniz ve Çetin’de sanıyorum ilk 11’de oynayacak. Ben İst. Sinopspor’a bu hafta güveniyorum.

Vardar-Tuzla: Vardarspor’a hakikaten helal olsun. Tek kelime ile kendilerini tebrik ediyorum. ilk sezonlarında Lige muhteşeme bir başlangıç yaptılar. Vardarspor’un genç ve başarılı Teknik Direktörü Murat Kaya, Üniversite personeli olduğu için “Yeterlilik Sınavı’nı” duymuştur. Ben Murat Kaya’nın yıllardır birlikte çalıştıkları değerli Hocalardan çok güzel eğitimler aldığını duymuştum. Bu hafta Murat Hocanın önünde ciddi bir sınav var. İstanbul Süper Amatör Liginin en iyi takımlarından birisi ile oynayacaklar. Toplamda 18 kişilik kadrosu olan Vardarspor’un neler yapabileceğini hep birlikte göreceğiz. Şimdi Vardar’lılar benden bir tahmin bekliyorlar biliyorum; Tuzlaspor kazanır. Ancak Vardar kazanırsa Murat Hocaya Profesörler Evinde ya Baltalimanı’nda yemek ısmarlama sözü veriyorum. Hoca ne demek istediğimi anlamıştır. Maçın Hakemi Ertan Yıldıran, Bursa’dan geldi 2-3 sezon önce. Eski futbolcu Gökmen Yıldıran’ın akrabası diye duymuştum. Hani şu erken yaşta kaybettiğimiz Ankaragücü’lü Gökmen. Allah rahmet eylesin.

Alibeyköyspor-Çamlıca: Alibeyköyspor’un Yıldırım Bosna karşısındaki futbolunu kimse beğenmemiş. Kendileri "ikimiz de kötü oynadık ancak maçın hakkı Yıldırım Bosna’nındı” diyorlar. Alibeyköyspor’da, eski İstanbulspor’lu Güven Kocabal lisansı çıkmasına rağmen yine yok. Belinde bir sorun var dediler Güven’in. Bunun yanında Keşanspor’dan Hakkı adında çok iyi bir santrafor aldılar diye duydum. Eski futbolcuları Halil İbrahim’de geri döndü. Çamlıcaspor iki haftadır mağlup, bu hafta da işleri oldukça zor. Zor bir maç olacak ancak Alibeyköy’ü bu sahada yenmek zor. Seyirci baskı çok yapar. Bir de Alibeyköy seyircisi futbolu bilir, öyle boş yere bağırmaz. Takımı resmen tetiklerler.

Rami-Selimiye: Selimiye geçen hafta Haliç ile berabere kaldı. Selimiye’liler kaybettikleri puanlara çok üzülmüşler. Ancak bir de sitemleri var. Haliç maçlarını yöneten Hakem M. Latif Turgut’tan çok şikayet ediyorlar. Net bir penaltımız verilmedi diyorlar. Bununla da kalmayıp, Hakemin kendileri ile saha içerisinde alaycı tavırla konuştuğunu iddia ediyorlar. M. Latif Turgut hakkında ilk defa böyle şeyler duyuyorum. Ramispor ise geçen hafta Tuzlaspor karşısında (Osman Kibar’ın açıklamarından da okuduğunuz gibi) erken gelen gol ile dağıldı. Ben iki takımı karşılaştırdıktan sonra deplasman ekibi Selimiye’ni bu maçı kazacağını düşünüyorum. Hakem Harun Yücedağ. Futbolculara tavsiyem işlerine baksınlar, Hakeme itiraz etmesinler.

Batı Trakya Türkleri-Gazi Mahallesi: Şimdi ben yorum yapanlara bakıyorum. Gazi Mahallesi’nin hiç adı-sanı duyulmuyor. Ben bunlara katılmıyorum. Gazi Mahallesi çok iyi bir takım ve başarılı olacaklarını düşünüyorum. İlk maçında Ataşehir Doğuş’u son dakikada mağlup eden Gazi Mahallesi, bir hafta aradan sonra ikinci maçına çıkıyor. Diğer taraftan Batı Trakya Türkleri’nin iki hafta puan alamaması kimseyi yanıltmasın, geçen haftaki Ataşehir Doğuş maçını izleyen güvendiğim bir arkadaşım, her ne kadar geçtiğimiz sezonki kadrosundan birçok oyuncusu olmasa da Batı Trakya Türkleri’nin fena bir takım olmadığı görüşündeler. “Genç ve oyun disiplininden asla kopmayan bir takım” dediler Batı Trakya Türkleri için. Gazi Mahallesi’nde bu hafta Uğur Turan sakat, sezon öncesi sakatlanan Erol’da yok, yerine genç Metin forma giyecek. Bunun yanında Gazi Mahallesi’nde geçtiğimiz seneden cezaları biten, Sinan, Mustafa ve Can Aksu (Deniz ) bu maçta forma giyecekler. Ancak Gazi Mahallesi’nin en büyük eksikliği Ali Rıza Koçyiğit. Ali Rıza Bey, “Rumeli Hisarüstüne taşınacağını ancak Gazi Mahallesi’nin kendisinde bağımlılık yaptığını ve en büyük üzüntüsünün her akşam antrenmana ve tesislere gidemeyecek olduğunu” söyledi. Genç ve kaliteli bir teknik kadrosu olan ve ayrıca çok iyi çalışan Gazi Mahallesi’nin zorlu geçmesini beklediğim bu deplasman maçını kazanacağını tahmin ediyorum. Maçın Hakemi Önder Çalış. Polis Memuru olması lazım.

Çıksalın-Gümüssuyu: Çıksalın'ın geçen hafta kazanacağını düşünüyordum, Gümüssuyu’nun ise kaybetmeyeceğini. İkisinde de yanıldım. Maç yine Seyrantepe’de. Çıksalın gibi kaliteli takımlar iki hafta üst, üste puan kaybetmezler. Ben bu maçta kazanan takımın Çıksalın olacağını düşünüyorum.

Tüm Kulüplerimize, Teknik Direktör, Antrenör, Futbolcu, Yönetici ve taraftarlarımıza içtenlikle başarılar diliyorum. Selam ve saygılarımla.

Elektronik Posta Adresim: bkyerelfutbol@gmail.com
YAZI: BURAK KURTULUŞ

4 yorum:

mae dedi ki...

hocam emeğine sağlık...nankörlere gelince maalesef her yerdeler

Turgay Tokel dedi ki...

Eline koluna sağlık. Çoğu maçına katılıyorum hocam. Alibeyköy çok rahat kazanır. Vardar tuzla bol gol olur tuzla alır. çENGELKÖY bence yine kazanamayacak ama yenilmeyecekte beraberlik bekliorum. Bağcılar da kazanır dediğin gibi. Kartaltepe de rahat kazanır. Vefa alır. Yahya Kemal deplasmandan 3 puanla doner :)

AmatörCE dedi ki...

Sevgili Burak Kurtuluş
Karacaahmetin maçlarını izlemedin geçen sene, bu senede izlemiyorsun belliki,senden ricam bi takip et şu takımı geçen seneki maçlarına bi bak nerede nasıl puanlar almış .bazı takımlar zor maçları sever :):):):)

golman dedi ki...

sayın burak kurtulus yorumlarınızı ılgıyle ve begenıyle takıp edıyorum ben ozkaracaahmet takımının kalecısı ferıt bızım macımızla ılgılı yaptıgınız yorumda sızı katılmadıgım ve sızden beklemedıgım bır yorum yapmıssınız sızde ıyı bılırsınızkı amatorde maclar haftalıktır onu yenen bunu yenemez dıye bı yorum futbolda olmaz bız amatorde bırbırını en cok seven ve basarıya en ınanmıs ekıbız ve sanırım sızı daha cok sasırtıcaz

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.