Pazartesi, Eylül 26, 2011

Bağcılarspor ağır yaralı


ZEYTİNBURNU YILDIZSPOR: 4 BAĞCILARSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup’ta ilk haftayı galibiyetle Bağcılarspor ikinci maçında deplasmanda Zeytinburnu Yıldızspor’a 4-1 mağlup oldu. Zeytinburnu temsilcisi böylece ikide iki yaptı.

Hasan Doğan Stadı’ndaki maçta Yıldızspor 8. dakikada Sönmez’le 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Bağcılarspor bu gol sonrası beraberlik için bastırırken çabaları 34. dakikada sonuç verdi. Kazanılan kornerden Ufuk’un ortasını Okan tamamladı ve skor 1-1 oldu. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda adeta Yıldızspor fırtınası vardı. Rüzgarı da arkasına alan Zeytinburnu temsilcisi 46’da Sedat’la 2-1 öne geçti. Beş dakika sonra Yaşar skoru 3-1 yaparak takımını iyice rahatlattı. Nadir gelişen Bağcılar ataklarında Yıldızspor savunması hata yapmazken 69’da İdris skoru tayin eden golü attı: 4-1.

İlk hafta deplasmanda Muradiyespor’u yenen Zeytinburnu Yıldızspor böylece gol averajıyla haftayı lider tamamladı.

Stat: Hasan Doğan
Hakemler: Kerem Altınçiçek, Gökhan Penezoğlu, Erdem Duvarcı
Zeytinburnu Yıldızspor: Recep ** Ali osman ** Erdal ** Erhan **İrfan ** A.kerim ** İdris **** Yaşar *** Sedat **** Sönmez ****  Kısmet ****
Bağcılarspor: Özgür * Fuat * Hayrettin * Okan **** Bülent *Emirhan * Erdal * Mustafa * Burak ** Ufuk ***** Hakan **
Goller: Sönmez (8), Sedat (46), Yaşar (50), İdris (69) / Okan (34)

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU

1 yorum:

Pierre OkAn dedi ki...

Bagcıların en kötü günüydü inş. bundan sonra kötü günü olmayacak. ve emin olun bagcılarspor ligin ikinci yarısında bu takıma 5 atacak.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.