Pazartesi, Ağustos 01, 2011

Kirişhanespor'da transfer



Edirne Amatör Liglerine birçok futbolcu yetiştiren Edirne 1. Amatör takımlarından Kirişhanespor, yeni sezon çalışmalarına start verdi. Tarihinde 1 sezon Edirne SAL'da mücadele eden Edirne merkez ilçe temsilcisi Kirişhanespor yeni sezonda hedefini SAL olarak açıkladı.

Kirişhanespor, dış transferde Kırklareli Vizespor’dan forvet Serhat Çingar ve iç transferde eski oyuncularından İsmail ile anlaştı. Kulüp Başkanı Velihat Güvercin yaptığı açıklamada, “1977 yılından bu yana Edirne Amatör Liglerine renk katan güzide Kulübümüz Kirişhanespor, bu sezon da Edirne Liglerine renk katan takım olacak. Kulübümüzün Olağan Genel Kurulunda genç bir ekiple yönetime geldik. Bu yılki hedefimiz; Edirne Amatör Liglerinin en iyi futbol oynayan ve her zaman fair-play'den yana olan bir takım olacağız. Teknik ekibimizle yaptığımız görüşmelerde takımın ana iskeletini bozmadan birkaç oyuncu takımımıza katacağız. Serhat Çingar’ı Kırklareli Vizespor’dan transfer ettik. İç transferde de İsmail’le sözleşmemizi yeniledik. Camiamıza hayırlı olsun” dedi. 

Kirişhanespor'lu olmaktan mutluyum.
Kirişhanespor’un yeni oyuncusu kulüp lokalinde yapılan imza töreni sonrasında şunları söyledi: “Kirişhanespor’un bir yıldır maçlarını izliyorum. Geçen yıl görüşmelerimiz olmuştu fakat okulum nedeniyle bir türlü Kirişhanesporlu olamamıştım. Bu sezon yönetim kurulundan gelen teklifi değerlendirip Kirişhanespor’la anlaştım. Daha önce Kırklarelispor ve Vizespor’da oynadım. Forvet mevkii başta olmak üzere teknik ekibin vereceği her görevi elimden geldiği kadar yapmaya çalışacağım dedi.

YEREL FUTBOL SİTESİ

Hiç yorum yok:

İshaklıspor için kritik 180 dakika

TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grup'un Lideri Beykoz İshaklıspor'da Şampiyonluk için 180 dakikalık bir mücadele kaldı.