Cuma, Nisan 22, 2011

Selimiye'de son gülen Kartal Belediye oldu

KARTAL BELEDİYE : 3 CFS BAĞCILAR: 3 (6-3 Penaltılar)

İstanbul U-19 Türkiye Şampiyonasına katılmak için eleme maçında karşılaşan İstanbul un güzüde kulüplerinden olan Kartal Belediyespor ile CFS Bağcılarspor U-19 takımları Selimiye Stadı'nda karşılaştı.

Müsabakaya hızlı başlayan taraf Kartal Belediyespor oldu. Oyunun ilk dakikalarından itibaren rakip CFS Bağcılarspor kalesinde tehlikeli olmaya başladı.18.dakikada Kartal Belediyespor Alperen'in attığı golle 1-0 öne geçti.

Kalesinde yediğin golün şokunu atamayan CFS Bağcılar futbolcular 20.dakikada Kartal Belediyespor'lu Enver'in gollüne engel olamayınca fark ikiye çıkarak skoru 2-0 yaptı ve ilk yarı Kartal Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı daha iyi oynayan CFS Bağcılar oldu.İlk yarıya oranla daha derli toplu oyuna başlayan CFS Bağcılarspor oyuna hızlı başladı ve başlama vuruşu ile rakip kaleye yüklendi ve 47.dakikada Ayhan'ın attığı golle farkı bire indirerek skoru 2-1 yapan golü attı.

Kartal Belediye 10 kişi kaldı,
Müsabakanın 53.dakikasında Kartal Belediyespor takımından Yusuf rakibine yumruk atması sonucu karşılaşmanın orta hakemi tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı ve Kartal Belediye spor sahada on kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

CFS Bağcılarda 10 kişi kaldı,
56.dakikada CFS Bağcılar sporda ilk golün sahibi ve kaptan Ayhan rakibine sert girmesi nedeni ile  karşılaşmanın hakemi tarafından ikinci sarı kart ve ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve her iki takımda 10 kişi ile sahada mücadele etmek zorunda kaldı.


Karşılaşmada on kişi kalan her iki takımda CFS Bağcılarspor  rakibine göre daha istekli ve atak futbol sergilemeye başladığı sırada 82.dakikada Kartal Belediyesporlu Burak, CFS Bağcılarspor savunmasının arkasına atılan topu çok iyi takip ederek takımının üçüncü gollünü atarak skoru 3-1 yaparak farkı tekrar farkı ikiye çıkartmış oldu.


84.dakikada kaleye giden topu Kartal Belediyespor'un savunma oyuncusu elle çıkarınca karşılaşmanın orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen CFS Bağcılarspor'u Mehmet topa çok sert vurarak topu ağlara yolladı ve skoru 3-2 yaparak tekrar farkı bire indirdi.

Müsabaka böyle biteceği sanılırken 90.Dakikada CFS Bağcılarspor'da sahneye çıkan Ramazan takımının beraberlik golünü atarak skora eşitlik getirdi skor 3-3 oldu.

Müsabakanın uzatma dakikalarında yani 90+4 de CFS Bağcılarsporl'u İlyas boş kaleye topu gönderemeyince CFS Bağcılar için büyük şanssızlıktı.Normal süre 3-3 berabere sona ermesi nedeni ile penaltı atışlarına geçildi


Penaltı atışları sonunda rakibine 6-3 üstünlük sağlayan Kartal Belediyespor ,CFS Bağcılarspor'u eleyerek Türkiye elemelerine katılmayı hak eden takım olmuş oldu.
Müsabaka sonunda rakibine elenen CFS Bağcılar sporlu oyuncular üzgün görünürken kendilerini eleyen Kartal Belediye sporlu oyuncuları tebrik etmesi izleyenlerden büyük alkış aldı.
HABER VE FOTO: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...