Perşembe, Mart 31, 2011

Yeşildirek ve Çayırbaşı Özkan sessizliği bozamadı

YEŞİLDİREKSPOR: 0 ÇAYIRBAŞI ÖZKANSPOR: 0
İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup’ta Yeşildirekspor’la Çayırbaşı Özkanspor’un mücadelesinden gol sesi ve galip çıkmadı.
Yaş ortalaması yüksek bir Çayırbaşı Özkanspor’la U19 takımının yanında bir tane yaşı büyük oyuncuyla sahaya çıkan Yeşildirekspor’un mücadelesi oyun olarak kısır fakat görüntü olarak ilginçti. Maça Çayırbaşı Özkansporiyi başladı fakat bu baskı kısa sürdü ve Yeşildirek oyunu dengeledi. İkinci yarıya bu sefer Yeşildirek hızlı başladı fakat iki kalecinin güzel oyunu ve atak kısırlığı nedeniyle mücadele 0-0 sonuçlandı.

Maç sonu Çayırbaşı Özkanspor yöneticileri ve Zeki hoca saha şartlarından yakınırken, Yeşildirek’in takımı gibi çok genç antrenörü Mehmet Hoca ise gelecek maçlardan umutlu görünüyordu.

HABER: SERDAR KARAMAN

4 yorum:

Adsız dedi ki...

toprak sahada anca bu kadar futbol olur.macı izleyen olarak çayırbaşı özkan daha takım gibi gözüktü.ama gol atmayı beceremediler.

Adsız dedi ki...

Yeşildireğin kalesi zaten o saha.Geçen sezona kadar 2 sene yenilmemişler orda.Sonuçta nizami bi saha.İç sahada çok can yakarlar ama dışarda ne olur bilemem.

Adsız dedi ki...

Sezon başında yaşadıkları olumsuzluklara rağmen iyi takım Yeşildirek.Hocalarınıda tebrik ederim çok genç biri ama takım üzerinde otoritesi iyi.Umarım başarılı olur senelerin Yeşildireği

Adsız dedi ki...

maçta iyi bir mücadele vardı.çayırbaşı özkan daha teknik yeşildirek ise daha cok kosan genc bir takımdı.özkanspor daha iyi gözükmesine ragmen macın hakkı beraberlikti diye düşünüyorum.önemli olan macın cok centilmence geçmesiydi.

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.