Pazar, Mart 27, 2011

Şampiyon Dadaş

KARAÇOMAKSPOR: 0  ERZURUM BŞ.BLD.: 3
Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Iğdır temsilcisi Karaçomakspor'u 0-3 yenerek şampiyon oldu ve 3. Lig'e yükseldi. 
Bölgesel Amatör Lig'in en kaliteli kadrolarından biriyle lige başlayan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin maddi desteğini ve Erzurumlu futbolseverlerin de müthiş taraftar desteğini arkasına alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, her yönüyle misafiri olduğu zorlu lig maratonunu şampiyon olarak tamamlayıp Spor Toto 3. Lig'e yükselmeyi, BAL'ın bitimine 1 hafta kala garantiledi.

Grupta ilk maçlardan son maça kadar Dersimspor ile kıyasıya bir mücadele içine giren Dadaşlar, ligin 17. haftasında deplasmanda Karaçomakspor'u yenip şampiyonluğunu ilan etmeyi başardı.

Karaçomak sahasında ilk kez yenildi
Sahasında oynadığı 8 maçın tamamını kazanmış olan Karaçomakspor ile deplasmanda karşılaşan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Karaçomakspor'a da Erzincanspor'a olduğu gibi evindeki ilk mağlubiyetini tattırıp şampiyon oldu.

Dadaşlar ligin son maçında, kendi taraftarının önünde Ardahan 23 Şubat Belediyespor'u konuk edecek ve bu maça "şampiyon" unvanıyla çıkıp taraftarlarıyla şampiyonluğunu kutlayacak.

haber ve foto: Erzurumspor.net

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.