Perşembe, Mart 24, 2011

Organizasyon takımı çalışmalarının meyvelerini topluyor


Menajer Erol organizasyon çalışmalarına katılan Ali Feyyaz, Eskişehirspor spor takımı ile çıktığı idmanda beğenilerek yeni sezon çalışmaları için Mayıs ayı sonundan itibaren Eskişehirspor takımı tesislerine davet edildi.


Konu ile ilgili bilgi aldığımız Erol Özbek bizlere şu açıklamalarda bulundu; Amacımız organizasyonumuza katılan sporcularımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmekti. Neydi bu sözler? Bu sözler bizle çalışmalara katılan sporcu kardeşlerimizi birer, ikişer, en iyi yerlerden futbol hayatlarına devamı sağlamak. Ali Feyyaz kardeşimiz zaten kalitesini kanıtlamış bir oyuncu olarak bizim aramıza katıldı. Kısaca Ali Feyyaz kardeşimizden ve Eskişehirspor konusunu açıklamak isterim. Ali Feyyaz, yurt dışında Japonya’da bizim Bank Asya diye tabir ettiğimiz lige denk bir ligden ülkemize geldi ve geçtiğimiz sezonu başarılı bir şekilde Çengelköy takımında tamamladı ve birçok gole imza attı. Aramıza katıldıktan sonra kalitelisini daha da geliştirdiğine inandığımız anda da kendisini daha yukarılara atmanın düşüncesi içindeyken, yaptığımız hazırlık maçını izleyen Eskişehirspor alt yapı hocalarından teklif aldığımızda hemen davete olur verdik ve Eskişehirspor yolunu tuttuk.


Eskişehirspor A2 takımı ile çıktığı idmanda da kalitesini fazlasıyla gösterme şansı yakalayan Ali Feyyaz yeni sezon çalışmaları için alt yapı hocaları Serdar Eroy ve Orhan Türkmengil hocalar tarafından olumlu rapor verilince bize de artık Mayıs ayının sonlarını beklemekten başka bir şey düşmüyor. Ali Feyyaz ile açtığımız güzel kapıyı inşallah çalışmalarla daha iyi pozisyonlara geleceğine inandığımız diğer kardeşlerimize de aynı şanları yaratacağız. Amacımız organizasyona katılan tüm oyuncuları başta kalitelerine göre ama mutlaka güzel bir yerlere getirmektir. Yaptığımız çalışmaları sürekli yerel futbol tarafından duyurmaya başlayınca bizimle alakalı gelişmeleri yine sizlerle paylaşmayı bir borç biliyorum ve sizlerle paylaşmak istedim. Tüm yerel futbol ailesine ve futbol severlere güzel bir hafta sonu diliyorum.

Haber-Fotoğraf: Ogün Koca

2 yorum:

Unknown dedi ki...

kardeşim benim be...helal olsun sana...ama sen bunu hakediyosun....İshak..!!

SS dedi ki...

feyyaz çok düzgün karakterli bir kardesimiz antremanların neşesi çokta yetenekli allah yolunu açık etsin

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...