Perşembe, Mart 24, 2011

Köşe: Tahminatörün maç yorumları


1.Bayrampaşa Tuna-İdealtepe müsabakasından Bayrampaşa Tuna takımının galibiyetle ayrılacağını söylemek istiyorum. Daha iyi ve organize olmuş bir takım hüviyetinde olan Bayrampaşa temsilcisi bu maçtan üç puanı alır diyorum.

2.Ataşehir Doğuş-Sultangazi: Ataşehir Doğuş takımı artık formalite maçlarına çıkmakta ve maça çıkartacak oyuncularını dahi getirememekte olduğu bir dönemde Sultangazi takımına çelme takması olanaksız gibi gözüküyor. Bizim yazı ters motivasyon yapmaz ise, banko Sultangazi diyorum.

3.Halide Edip Adıvar-Büyükçekmece müsabakasında, sakat futbolcularını yavaş, yavaş kadrosuna kattığını gözlemlediğim Halide Edip Adıvar takımı kazanan taraf olur diyorum. Bu maç ile birlikte Büyükçekmece takımında bir düşüş olması muhtemel ama Büyükçekmece takımının Bölgesel Amatör Lige çıkmasını engelleyecek bir durum söz konusu değil, onu da bilhassa belirtmek isterim. Halide Edip Adıvar kazanır.

4.Beşyüzevler-Çatalca müsabakası zor bir maç. Mental olarak birbirine yakın iki takım ama hedef olarak daha yukarıları yakalama şansı rakibine oranla daha fazla olan Beşyüzevler takımı kazanır diyorum.

5.İMES-Fenerköyü maçını Fenerköyü kazanır. Şu sonuçlara göre olaya bakacak olursak, fazla söze gerek yok diye düşünüyorum.

6. İstanbulspor- Silivrispor: Seyrettiğim tüm takımlar içerisinde en kaliteli takım olduğuna inandığım İstanbulspor takımı, Silivrispor önünde favorim diyorum. Bu maçı istanbulspor takımının kaybetme şansı yok. İki takımı da teraziye koyduğumda İstanbulspor ağır basmaktadır. Bu maçın ayrı bir özelliği de var. Geçen sene Hürriyet Gücü takımının hocası olan Selami Tarhan, şu anda Silivrispor’un Hocası. O takımın bir çok oyuncusu da İstanbulspor takımında yer almakta ve bu açıdan bakıldığında da çok farklı atmosferde bir maç. Ligin en iyi forveti, en iyi kalecisi ve defansına sahip olduğuna inandığım İstanbulspor, Silivrispor karşısında mutlak favoridir.

7.Dudulluspor-Avcılar Belediyespor takımı yavaş, yavaş yukarıları terk etmekte ve bu terk ediş devam eder diyorum ve Avcılar Belediyespor takımı bu maçı alır diyorum ve bu maçta Onur Atila’dan goller bekliyorum. Ben bunu söylerken, bizim Burak Kurtuluş ise, Dudullu’ya bu maçta çok güvendiğini ekliyor benden hatırlatması.

8.Kadırga-Leventspor maçı da Leventspor takımının üç puanı alması ile neticelenir demek için kâhin olmamak lazım.

Yazı: Tahminatör

6 yorum:

alibaba1977 dedi ki...

tahminatör kimsin nesin bilmiyorum ama seni gönülden tebrik ediyorum.bu silivri takımı istanbul spor a yenilecek diye rüyamda görsem inanmazdım.içerden tüyo falan mı aldın nedir.bu arada silivri spor kadir hoca değişikliğini yapmakla doğru mu yaptı yanlış mı yaptı bir kere daha irdeleme diye görüş belirtmek istiyorum tarafsız bir spor sever olarak

alibaba1977 dedi ki...

bir kere daha irdelemeli demek istedim kusura bakmasın okuyanlar

thracia dedi ki...

takım kadir hoca gittiğinden beri top oynamıyor ki! eskiden tek kale top oynardık rakip pozisyon bile zor bulurdu şimdi sanki sahaya 1 puan alalım diye çıkıyoruz.hiç bir takım hoca konusunda değişiklik yapmadı sonuncu kadırga yada imesin hocaları bile görevde ama bizim yönetim sanırım çok bildiğinden kafasına göre değişikikler yaptı. baştan söyledik kadir hoca takımda olmalıydı diye.

Adsız dedi ki...

Tahminatörü takip edin. Bu sezon bitmiş olsa dahi, gelecek sezonlarda bu yorumcuyu dikkatle takip etmenizde fayda var.

alibaba1977 dedi ki...

bende katılıyorum silivri mağlubiyetini bilmek her babayiğidin harcı değil.lütfen daha detaylı bilgilerle yorumlar yaparsanız çok memnun olurum.çoğu site takibiside öyle düşünür sanırım özellikle silivri mağlup olur derken hangi nedenlerden dolayı bu kararı aldınız

alibaba1977 dedi ki...

silviri takımının mağlup olacağını nasıl bildin tahminatör lütfen detaylı açıklarsan sevinirim silivrili bir çok dostumuza bunu merak ediyordur tüm kamuoyu gibi.saygılar

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.