Salı, Mart 22, 2011

İstanbulspor zorlanmadı


 Maçın favorisi olan takımın kazandığı bir maç oldu. Aslında favori olan İstanbul Spor 5-1 lik skora göre bir futbol sergilemese de maçın sonlarına doğru rakibini sahadan puansız göndermeyi bildi.


Ataşehir Doğuş takımı şu andaki puan cetvelinde bulunduğu yerin üzerinde bir oyun sergilemeye çalışsa da, “eldeki imkânlarımız bu kadar” dercesine oyunun bazı bölümlerinde rakibinin üstünlüğünü kabullendi.


İstanbulspor için çok rahat bir maç oldu, aslında rakibini biraz küçümsemiş olmasa, daha ciddi bir oyun oynasaydı bu skor dahada farklı olabilirdi. Zaten bu fark oyunun son bölümlerinde arttı. Maçta 3 gol atarak galibiyette büyük payı bulunan İstanbul Spor kaptanı Gürkan Demirci'yi ayrıca kutlarız.


Her iki takımada kalan maçlarında başarılar dileriz. Hakem triosunu, başarıyla yönettikleri bu maç için tebrik eder, yardımlarından dolayı Saha Komiserimiz Sayın Nezir Aydın’a da ayrıca teşekkür ederiz.

Haber-Fotoğraf: Ogün KOCA

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...