Perşembe, Mart 31, 2011

İstanbul 2. Amatör Lig Kulüpleri tepkili


Hafta sonunda İstanbul'da oynanacak olan, 2. Amatör Lig maçları haricindeki tüm büyükler kategorisindeki müsabakaların, farklı tarihleri atılması ve sadece yeni başlayan 2. Amatör Lig maçlarının bu uygulamanın dışında tutulması üzerine, 2. Amatör ligde yer alan ekipler, TFF Futbol İl Başkanlığı’na tepkililer.

Geçtiğimiz hafta yapılan tüm yurtta yapılan, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sınavı nedeniyle, karşılaşmalar tek bir güne kaydırılmış ve Kulüplerin birçoğu TFF Futbol İl Başkanlığı’nın bu kararını yerinde ve olumlu karşılamıştı. Bu hafta sonunda da yapılacak Açık Öğretim sınavı nedeni ile kulüpler benzer bir uygulamaya gidileceği beklentisi içerisindeyken, açıklanan bültende Bölgesel Amatör Lig ve BAL’a Yükselme Play-Off maçları farklı tarihlere ertelenmesine rağmen, 2.Amatör Lig maçlarının bu uygulamanın dışında tutulması büyük tepki ile karşılandı.

Kadrolarında yer alan oyuncularının tamamına yakını çalışan ve okuyan öğrencilerin ağırlıkta olduğu Kulüpler; haklı olarak tepkilerini dile getirirken, karşılaşmaların ertelenmesi yönünde taleplerini TFF Futbol İl Başkanlığı'na bildirmiş olmalarına rağmen, İl Başkanlığı'ndan henüz resmi bir açıklama gelmiş değil.

Şu ana kadar itirazda bulunan Kulüplere, TFF Futbol İl Başkanlığı’ndan kesin bir dille, karşılaşmaların açıklanan tarih ve saatte oynanacağı bilgisinin verildiği de gelen haberler arasında.

Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bir an önce şu seçim olsada rahatlasa millet

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...