Perşembe, Mart 31, 2011

Düşenin dostu olmadı!


BOĞAZİÇİSPOR: 2 ETİLERSPOR: 1 (U19)
İstanbul U19 1. Ligi 9. Grup’ta son hafta mücadelesinde Boğaziçispor, Etilerspor’u 2-1 mağlup etti. Bu skorla Etilerspor küme düştü.

Çilekli Stadı’nda bir mert mücadeleye şahit olduk. Hakemlerden birinin gelmemesi üzerine kurallar gereği lisanslı bir sporcu yardımcı hakem olarak seremoniye çıktı.
Beşiktaş ilçesinin iki takımı  rekabet  ve mücadele yönünden ders verdiler. Her iki takımın sporcuları terlerinin karşılığını aldılar. Düşen alnının akıyla galip gelen de sporun güzelliğiyle sonuca gitti. Art niyet yoktu maç bitiminde  kol kola saha terk edildi. Her iki kulübün yöneticilerini de kutlamak lazım maç başındaki dostluk sonunda da devam etti birbirlerini tebrik ettiler. 

Oysa maça Etiler galip başladı. Berk takımı adına daha 10.dakikada golü atmıştı ama 22. dakikada Metin durumu eşitledikten sonra maçın bitimine üç dakika kala Gökhan Etiler’in bütün ümitlerini söndüren golü Mert’in müthiş pasıyla boş kaleye gönderiyordu. Bu sonuçla Etiler bir alt kümeye düşerken Boğaziçi gelecek için ümit verdi.
Hakemleri kutlamak lazım güzel bir yönetim gösterdiler.

Stat: Beşiktaş Çilekli
Hakemler: Osman Eygu, Emre Kaya, Ahmet Ulgun
Etilerspor: Turgut, Can , Ozan , Can Yavuzyiğit, Nizamettin, Ozan Açaroğlu (Halil), Faruk, Sinan (Hüseyin), Berke, Tugay, Taki
Boğaziçispor: Enes, Ahmet, Ali (Erden), Faruk, Hakkı, Burak, Metin (İbrahim), Mert, Gökhan, Alp (Sercan), Evren
Goller: Berk (10) / Metin (22), Gökhan (87)

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

1 yorum:

ibrahim çelik dedi ki...

İstanbulun en centilmen takımı olan Boğaziçisporu bu mücadelesinden dolayı kutluyorum.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.