Perşembe, Mart 31, 2011

Bu şampiyonluk Takdire ''Şayan''

KİREÇBURNUSPOR U19:KARAGÜMRÜKSPOR U19: 7
İstanbul U19 Ligi 5.Grup'ta Karagümrükspor gruptaki son maçında Kireçburnuspor'un konuğu oldu.Şampiyonluğu garantileyerek mücadeleye çıkan Kırmızı Siyahlılar rahat bir oyunun ardından karşılaşmayı 7-2 kazanırken, Ömercan Şayan filelere 5 gol bıraktı.

Çayırbaşı Stadı'ndaki karşılaşmaya şampiyonluğu garantilerek çıkan Karagümrükspor henüz 8.dakikada Ömercan'ın golü ile öne geçti.Bu gole çok geçmeden yanıt veren Kireçburnuspor, 15'te Orhan'ın ceza sahası dışından mükemmel golü ile skora dengeyi getirdi.1-1'in ardından dengeli geçen mücadele dengeyi 26'da Ömercan bozdu.36'da kaleciden dönen topu kafayla tamamlayan Mert farkı ikiye çıkarırken, 40'da Ali Ahmet attığı güzel gol ile ilk yarının skorunu belirledi. 1-4

İkinci yarıya Sarıyer temsilcisi arzulu başlasa da kaliteli bir kadroya sahip Kırmızı Siyahlılar oyunda üstünlüğü yeniden ele geçirdi.56'da karşılaşmanın yıldızı Ömercan kendisinin 3 golünü kaydetti.Oyundan tamamen kopan Kireçburnuspor hiç değilse atacağı gollerle farkı eritme çabaları yetersizdi.

68'de savunmadan dönen topu Burak tamamlayarak Yeşil Sarılıların karşılaşmadaki son golüne imza attı.Fatih temsilcisinde karşılaşmanın yıldızı Ömercan'ı durduramayan Kirçeburnu savunması 70 ve 82'de bu oyuncunun ayağından gelen gollerle sahadan 7-2 mağlup ayırldı.

5 gol kaydeden Ömercan'ın mükemmel oyunu ile sahadan farklı galip ayrılan Karagümrükspor 35 puanla ligi şampiyon olarak tamamladı.Ligde iddiası kalmayan ve bu görüntüsü sahaya da yansıyan Kireçburnuspor 22 puanda kalırken, ligi 3. sırada noktaladı.

STAT: Çayırbaşı
HAKEMLER: Barış Çiftçi, Turğrul Ardıç, Abdullah Özer
KİRÇEBURNUSPOR: Serhat, Efe, Ömer Faruk, Berkan, Burak, Orhan, Cengizhan, Selim, Onur, Oğulcan, Turgut
TEKNİK DİREKTÖR: Cihangir Köroğlu
KARAGÜMRÜKSPOR: Yasin, Aytaç, Mert, Uğur, İzzettin, Cumali, Duhan, Ali Ahmet, Ömer, Ömercan, Baki
TEKNİK DİREKTÖR: Hüsnü Günal
GOLLER: Orhan(15), Burak(68)(Kireçburnu)  /  Ömercan(8, 26, 56, 70 ve 82), Mert(36), Ali Ahmet(40)(Karagümrük)

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.