Pazar, Mart 27, 2011

Adapazarı ve Düzce, Ümraniyespor'a çalıştı!


ADAPAZARISPOR: 0  DÜZCESPOR:0
Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta zirve yolundaki en önemli rakiplerinden Düzcespor'u ağırlayan Adapazarıspor istediğini alamadı.Atatürk Stadı’ndaki maçta çok kötü bir futbol sergileyen Adapazarı yenilgiden zor kurtuldu. 0-0'lık skor lider Ümraniyespor'a yaradı.

İlk yarıda kalecisi Sertan’ın üç önemli pozisyona göğüs gererek farkı önlediği ev sahibi Mavi-Beyazlı ekip, ikinci yarıda da toparlanamayınca karşılaşma golsüz sona erdi.

Maçı izlemek üzere Sakarya  gelen 100 kadar Düzce taraftarı ise maç sonu kendi takımının oyuncularına tepki gösterdi.Müsabaka protokolün akınına uğradı. Sakarya Büyükşehir Belediye  Başkanı Zeki Toçoğlu, Demiryol-İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay, Düzce Bediye Başkanı  İsmail Bayram, Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, Başkan yardımcıları, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, Ak Parti Millet Vakili Aday adayları Tuncay Karartı ve Rıdvan Özüm maçı izleyenler arasındaydı.

Adapazarıspor ile Düzcespor’un randevusu tat vermedi. Karşılaşma başladığı gibi biterken, Adapazarıspor zirve yolunda çok önemli bir fırsatı kaçırmış oldu. 

Stat: Adapazarı Atatürk
Hakemler: Sacit Keşkek*** Serkan Gündoğan*** Emre Yıldırım ***
Adapazarıspor: Sertan*** Bahtiyar*** Yasin*** Mesut*** Nizamettin** Sezer* Tuna** Hüseyin* C.Fred* (Dk.46 Zeki*) Semih Özdemir** Mustafa Agah*
Teknik Sorumlu: Hikmet Sevim
Düzcespor: Cengiz*** Harun*** Erhan** Hüseyin*** Serhat*** Hasan*** Adem** Cüneyt** Engin** Ergin Ersin** (Dk.60 Bedir*) Fırat* (Dk. 73 Mustafa*)
Teknik Sorumlu: Aldoğan Argon

HABER VE FOTOĞRAF: SİNAN KOLCU

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.