Çarşamba, Kasım 26, 2008

Toker: İyi bir seri yakalamalıyız

Çorlu Sanayispor Teknik Direktörü Nejdet Toker, Şarköyspor maçının zorlu geçmesini beklediğini söyledi.

HABER-FOTO: BENAN DİKER
Tekirdağ Süper Amatör Küme takımlarından Çorlu Sanayispor’un teknik direktörü Nejdet Toker, deplasmanda oynayacakları zorlu Şarköyspor maçı öncesi Yerel Futbol Sitesi'ne açıklamalarda bulundu.

Ligin 3. haftasında geldiği Çorlu temsilcisi ile 6 maçta 13 puan toplayan Nejdet Toker, geçen hafta oynadıkları Sağlıkspor maçında, skor 0-0’ken 10 kişi kalmalarına rağmen ikinci yarıda oynanan iyi oyun neticesi rakiplerini yenmeyi başardıklarını ifade ederken bu maçta santraforları Mustafa’nın cezalı duruma düşmesinin takım için önemli bir kayıp olduğunu söyledi.

Bu haftaki rakipleri Şarköyspor’un özellikle saha ve seyirci avantajını iyi kullandığını; evinde zor kaybeden bir ekip olduğunu ifade eden Nejdet Hoca, rakiplerini evinde yenip iç sahadaki namağlup unvanlarına son vermek istediklerini söyledi.

Ligin yavaş yavaş şekillendiğini ifade eden tecrübeli teknik adam,şampiyonluk mücadelesinin Çerkezköy Belediyespor, Tekirdağspor, Veliköyspor ve Çorlu Sanayispor arasında geçmesini beklediğini söylerken; ligi ilk ikide bitirmek istiyorlarsa iyi bir seri yakalamaları gerektiğini, artık puan kaybetmek gibi bir lüksleri kalmadığını belirtti.

Bu sezon uygulamaya tekrar alınan profesyonel takımı olmayan iller turnuvasının Tekirdağ için büyük bir şans olduğunu bu şansın iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten Toker, Tekirdağ’ı temsil etmeleri durumunda bundan büyük bir mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.