Pazar, Kasım 30, 2008

Ne Libade'ye ne Çavuşbaşı'na yaradı

LİBADESPOR: 0 ÇAVUŞBAŞISPOR: 0

HABER-FOTO: NESCEL PASCAL
İstanbul 1. Amatör Küme 19. Grup’un en kritik maçlarından birinde, Libadespor ve Çavuşbaşıspor puanları paylaştı: 0-0 Haftaya son sırada giren Sultanbeylispor’un bu hafta kazanması iki takımı da düşme hattınının iyice içine çekti.

Çavuşbaşı’nın kalabalık bir seyirci topluluğu ile gelmesi maça ne kadar önem verdiğinin göstergesiydi. Maçın ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı. İkinci yarı mücadele üst seviyedeydi. Libade kalesi önündeki karambolde Çavuşbaşı’nın 9 numaralı futbolcusunun topu direkten döndü. Daha sonra bütün hatlarıyla yüklenen Çavuşbaşı arkada çok boşluk verdi. Bu boşluklardan birinde Celal’in ara pasında Güven düzgün bir vuruş yaptı, top direkten geri geldi. Bu pozisyondan 5 dakika sonra Gökhan’la gelişen Libade atağında kaleciden seken topu Fatih ağlara yolladı, yan hakem orta noktaya koştu fakat maçın orta hakemi golü ofsayt gerekçesiyle saymadı. Yine hızlı gelişen Libade atağında Celal’in ara pasında Enes kaleciyi de geçti fakat orta yapmaya çalıştı, kaleci tekrar topa sahip oldu.
Maçın son dakikasında defansın anlaşmazlığında Çavuşbaşı’nın 7 numaralı oyunucusu yüzde yüz bir gol kaçırdı. Maç golsüz sona erdi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu maç bizimdi ama olmadı saqLık olsun... :) (Cavusbası)

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.