Çarşamba, Kasım 26, 2008

Levent başladı, Hasköy bitirdi

HASKÖYSPOR: 2 LEVENTSPOR: 1

HABER-FOTO: EFKAN BUCAK
İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup'ta ilk iki iddiasını sürdürmek isteyen iki ekip, Hasköyspor ve Leventspor'un kritik mücadelesinde gülen taraf ev sahibi Hasköyspor oldu.
Sütlüce Stadı'nda oynanan maçı, haftaiçi olmasına karşın (çoğu futbolcu veya futbol adamı) yaklaşık 150 kişilik bir seyirci topluluğu takip etti. Geçen hafta sahasında Yeşil Esenyurtspor'a 2-1 yenilen Leventspor bu maça, her zamankinden farklı bir kadroyla çıktı.
Mücadelenin ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklindeydi ancak konuk takım biraz daha etkili taraf olarak göze çarptı. 20. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Ercan Taşdelen topu ağlara gönderdi ve Leventspor 1-0 öne geçti. Yaklaşık 10 dakika sonra ani gelişen Leventspor atağında Ümit Çelik'in vuruşu direkten döndü, savunma topu uzaklaştırdı. Bu belki de maçın kırılma anıydı.
Hasköyspor'da Ümit Arslan 39'da oyuna girerken, 1 dakika sonra golünü attı. Savunmanın arkasına atılan topta bu futbolcu karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi: 1-1.

İlk yarı eşitlikle biterken, ikinci devrenin ilk 15 dakikalık bölümünde Hasköyspor oyunu rakip yarı sahaya yıktı ancak Turuncu-Siyahlılar çok önemli gol pozisyonları yakalayamadı. Buna karşın 56'da savunmanın ıskaladığı topa Abdullah güzel vurdu ve köşeye giden meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 2-1.
Bu dakikadan sonra maç orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Son 20 dakika Leventspor oyunu rakip yarı sahaya yıktı ancak Kırmızı-Siyahlılar tehlikeli bir gol pozisyonu bulamadı. Gününde olan Hasköy savunmanı rakibine pozisyon vermeyince, Turuncu-Siyahlılar önemli bir galibiyet aldı.

Leventspor'un attığı gol...

STAT: Sütlüce
HAKEMLER: Sertaç Saroğlu ***, Bulut Açıkgöz ***, Murat Güçlü ***
HASKÖYSPOR: Ümit **, Erkan Sağlam **, Gökhan Demir ***, Ozan ***, Fatih **, Cihan **, Onur **, Feridun **, Erkan **, Abdullah **, Rıza * (Ümit Arslan 39 ***)
TEKNİK DİREKTÖR: Selahattin Karaduman
LEVENTSPOR: Egemen *, Mustafa Tosun **, Ahmet **, Ercan Taşdelen **, Mustafa Büyük ** (Mert 75 *), Serdar Ortaç *, İsa *, Gökhan Yöney **, Ercan Duman * (Erdem 60 *), Recep * (Burhan 46 *), Ümit Çelik *
TEKNİK DİREKTÖR: Burhan Esmen
GOLLER: Ümit Arslan (40), Abdullah (56) / Ercan Taşdelen (20)


Tribünlerden bir görüntü...

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...