Pazartesi, Kasım 24, 2008

Çiğdemspor sapan'ı 'bağladı'


ÇİĞDEMSPOR: 2 SAPANBAĞLARISPOR: 1

İstanbul 1. Amatör Küme 16. Grup'ta Son haftalarda büyük düşüş yaşayan, hafta içinde antrenör değişikliğine giden ve galibiyete hasret 10 puanlı Çiğdemspor ile ligi ikinci bitirip play-off’lara kalmayı planlayan 15 puanlı Sapanbağlarıspor, Spor Akademisi Stadı'nda karşılaştılar.

Mücadeleye hızlı başlayan takım Sapanbağları oldu ve neticesinde ev sahibi ekipte herkesin ofsayt diye durakladığı bir pozisyonda, Kırmızı-Siyahlılar golle buluştu: 0-1.
Golden sonra canlanan Çiğdemspor taraftarının da desteğiyle üst üste ataklar yapmaya başladı ama Sapanbağları'nın 5 nolu oyuncusu ve kalecisi bu ataklara geçit vermedi. İlk yarı konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte Çiğdemspor ataklarını devam ettirdi fakat hızlı çıkan rakibine net pozisyonlar vermeye başladı. Maçın son dakikalarında ataklarını sıklaştıran Beykoz temsilcisi 10 numaralı oyuncusu Tugay’ın ceza sahası dışından attığı muhteşem vuruşla beraberliği yakaladı: 1-1.

Bu golden hemen sonra Çiğdemspor'un kaptırdığı topu hızlı bir şekilde atağa sokan Sapanbağları takımı rakibini 2'ye 2 yakaladı. Sağ taraftan 10 numaralı futbolcu içeride bomboş bulunan oyuncuyu gördü fakat maçın başarılı oyuncularından Sertaç son anda topa dokunarak takımını yenilecek bir golden kurtarmış oldu. 89. dakikada hızlı çıkan Çiğdemspor Arif’in düzgün vuruşuyla skoru 2-1'e getirdi. Gol sevincini abartan Arif maçın hakemi tarafından ikinci sarı kartla oyun dışına gönderildi. Uzatma dakikalarında gol olmayınca Çiğdemspor ligin ilk yarısındali İncirlibostan maçından bu yana ilk kez 3 puanı birden gördü.

Bu maçta Sapanbağları'nın kalecisi, 5 ve 10 nolu oyuncuları futbollarıyla göz doldurdu. Çiğdemspor'da ise 4 no'lu Savaş , 3 no'lu Sertaç, 10 no'lu Tugay tribünden beğeni topladı.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.