Pazar, Kasım 30, 2008

Genç Dudullu'dan bu kadar

DUDULLUSPOR: 1 İNCİRLİSPOR: 3

İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup'ta A takım futbolcularıyla yollarını ayıran Dudulluspor, tamamen genç takımla çıktığı maçta sahasında İncirlispor'a 3-1 mağlup oldu.
Henüz 2. dakikadaki pozisyondan yararlanamayan Dudullu, daha sonra topu ağlarında gördü. Bu pozisyonda yan hakem ofsayt bayrağı kaldırmasına rağmen, orta hakem bunu dikkate almadı ve İncirlispor 1-0 öne geçti, İlerleyen dakikalarda, Dudulluspor'un gençleri rakibi bunaltmaya başladı. Yeşil-Beyazlılar 37. dakikada bir köşe vuruşu pozisyonunda penaltı kazandı ve skora denge getirdi: 1-1. Bu ilk yarı sonucuydu.
İkinci yarıya ev sahibi iyi başlamasına karşın 8 numaralı futbolcu ikinci sarı kartını görüp oyun dışı kaldı. Eksik kalan Dudullu hemen frikikten 2. golü yedi. Daha sonra iki takım da pozisyonlar bulurken İncirlispor bir gol daha buldu ve sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Dudulluspor Başkanı Ali Yazlı, yönetim olarak gençlerin oynadığı futboldan son derece memnun olduklarını ifade ederken, futbolcular da yenilmelerine rağmen seyircilerden alkış alarak sahadan ayrıldı.
Gelecek hafta Dudulluspor Vefaspor'la, Vefa Stadı'nda ilk kez oynayacak. Oynanacak maç, Dudulluspor tarihi açısından ilk olmasının yanında, Dudulluspor'un gençleri ile güçlü ve tecrübeli Vefa'nın ilginç mücadelesine sahne olacak.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

inşş kümde kalcazz bu takım

Adsız dedi ki...

bekle bizi vefaaa dudullu gençlik geliyorrrrr....

Adsız dedi ki...

incirli ye bak 7 yıl sonra maç kazanabilmiş

İncirli dedi ki...

Valla öncelikle genç dudullu sporcu olan arkadaşları kutluyorum. Harika bir mücadele olmuş belli, ama futbol bu yenmekte var - yenilmekte var. Bizde yakaladığımız pozisyonları değerlendirince skor böyle oldu. Dudullu'ya başarılar dilerim.

Adsız dedi ki...

incirli ye bak 7 yıl sonra maç kazanabilmiş

Diyen arkadaş? 7 yıl sonra maç kazanabilmiş derken neye göre değerlendirerek bunu söylüyorsun? Tam bi anlam veremedim söylediklerine işin açıkcası?

Adsız dedi ki...

hakem dudulluspor un 8 numarasına kırmızı kart gostermeseydı dudullu o genc kadrosuyla ıncırlıyı yenıcekdı ama kısmet vefa macınaymıs aynı sekılde mucadelecı oynarsa dudulluspor vefa macını kazanacagına ınanıyorum...

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...