Cuma, Kasım 28, 2008

Firmalar Turnuvası tam gaz


Turkcell Takımı, 1. Grup'ta lider durumda.

2 Kasım Pazar günü başlayan ve 30 şirket takımının katıldığı, İ.B.B. Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi’nde düzenlenen futbol turnuvası ilk günkü heyecanı ile devam ediyor.
Genellikle Gaziosmanpaşa’da bulunan firmaların ve Köy Derneklerinin katıldıkları bu özel turnuvaya son zamanlarda Bağcılar ve hatta Küçükçekmece’den de şirketler katılmaya başladı. Turnuva sayesinde bölge insanları birbirleriyle kaynaşma, tanışma ve ticari konularda da yardımlaşma imkanı buluyor.
Turnuva Komite Başkanı Mehmet Öztürk, her yıl 2 turnuva düzenlendiklerini ve turnuvaya katılım taleplerini zaman zaman karşılayamadıklarını belirtti. Öztürk; İBB Hamza YERLİKAYA Spor Kompleksi’nde Pazar günleri gerçekleşen bu organizasyon için kendilerine sürekli destek veren Tesis Müdürü ve çalışanlarına da teşekkür etti.
Mehmet Öztürk; Gaziosmanpaşa’da, Eski Edirne Asfaltı üzeri, Sultançiftliği girişinde bulunan, Dünya ve Olimpiyat şampiyonu güreşçimiz, Sivas Milletvekilimiz Sayın Hamza Yerlikaya'nın adını taşıyan ve İstanbul`un en büyük spor komplekslerinden biri olan tesislerde bu tür etkinliklerin devam edeceği belirtti.
Kardeşler Plastik

Göltaş Gıda
Algan İplik
Ağaç A.Ş.





1 yorum:

Mehmet ÖZTÜRK dedi ki...

Bız şirketler arası halı saha futbol turnuvasında yola çıkarken her zaman spor dostluk arkadaşlık sevgı ve barıştır ılkesını kendımıze hedef koyduk ben ve ekıp arkadaşlarım turnuvanın hedef ve amaçına ulaşması için çalışıyoruz katılan takımların dil,din,ırk,bölge gözetmeden birlik ve beraberlık içinde tanışma kaynaşma adına çok güzel bir organızasyon olduguna ınanıyorum bırlık ve beraberlıgı spor dostluk arkadaşlık sevgı ve barış oldugunu bilmeyenlerı bir sonrakı organızasyona dahıl etmıyoruz bilgilerinize

Turnuva Organızasyon Sorumlusu
Mehmet ÖZTÜRK

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.