Perşembe, Kasım 27, 2008

Dolayoba'nın gençleri bir harika

İstanbul Süper Amatör Küme’den bu hafta içi çekilen Dolayobaspor’un B gençleri fırtına gibi esiyor... Bordo-Mavililer, 9 maçta 9 galibiyet alırken, bir maçı fazla olan rakiplerinin 4 puan önünde lider durumda yer alıyor. Pendik ekibi, 2 yıl önce yıldız takımda şampiyon olan kadrosuyla B gençlerde de şampiyonluğa emin adımlarla yürüyor. Dolayobalı gençler, ligden çekilmek zorunda kalan A takımlarının boşluğunu gruptan çıkıp, İstanbul ve Türkiye şampiyonalarında mücadele ederek doldurmak istiyor.
Takımın başarısında en büyük pay, sezon başından bu yana büyük bir özveriyle çalışan antrenör Mustafa Alıcı... Başarıdaki bir diğer unsur da takımdaki herkesin aynı mahallenin çocukları veya akraba olması ki bu da onları takım arkadaşından çok kardeş gibi yapıyor.


Galibiyet sonrası sevinç...

Takımın en golcü ismi, 9 maçta 13 kez fileleri havalandıran Hakan Altuntaş. 8 yıldır Dolayobaspor’da forma giyen Hakan 6 sezondur kaptanlık yapıyor. Defans ve kalede de başarılı olduğunu gösteren Pendik ekibi 9 maçta yalnızca 5 gol yedi.

1 yorum:

M/YETİM dedi ki...

ONLARIN HEPSİ BİRER ASLAN PARÇASI BU KADAR GÜZEL OYNAMALARINA ŞAŞMAMAK GEREK YILLARDIR KARDEŞ GİBİ BERABER BÜYÜYEN VE FUTBOL OYNAYAN BU GENÇ KARDEŞLERİM YİNE BU SENE BİZLERİ UTANDIRMAYIP ŞAMPİYON OLACAKLARDIR..
MUHAMMET ALİ YETİM / PENDİK TAŞLIBAYIR...

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...