Salı, Kasım 25, 2008

Bayrampaşaspor'da birlik gecesi

HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
İstanbul Süper Amatör Küme 5. Grup’ta ilk yarıyı lider tamamlayan Bayrampaşaspor, Birlik ve Beraberlik gecesinde camiası ile bütünleşti
Yeşil-kırmızılı ekibin başkanı Hasan Tunaboylu, Ramazan Bingöl Et Lokantası Bayrampaşa Şubesi’nde yapılan gecede yaptığı konuşmada Bayrampaşaspor’un ilk yarıyı lider tamamlamanın mutluluğunu camia olarak yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Kulüp olarak yaşlanmadan büyümeye devam ediyoruz. Takımın içinde olmak, bir parçası olmak çok güzel. 50 yıldır mücadele ettiğimiz liglerde çok sayıda başarılara imza attık. Bunlar Türk spor tarihinde neden iz bıraktığımızı gösteriyor. Başarıyla ilerlemeye devam edeceğiz.”
Kulüpte bazı imkansızlıklar olmasına rağmen yılmadan mücadele eden futbolcularına ve teknik heyetlerine teşekkür eden Tunaboylu, “Bu akşam değerli taraftarlarımıza bizi yalnız bırakmayan dostlarımızı da görmekten dolayı çok mutluyum. Tabi İki dönem önce efsane başkan Cemil başkanın katkılarıyla Bayrampaşaspor Kulübü geçen yıl da çok güzel bir başarı ortaya koydu. Fakat bu sene biraz daha farklı, imkansızlıklarımız ortada, buna rağmen genç arkadaşlarımız amatörce iyi bir mücadele örneği gösteriyorlar. Bu 50 yıl içerisinde bize, elde edilen başarılarla mutluluk yaşatan tüm başkanlarımıza, yöneticilerimize, sporcu ve teknik adamlarımıza teşekkür ediyorum "dedi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge’nin bir daveti olduğu için katılamadığı geceye Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ali kahraman, Bayrampaşa Belediye Meclis Üyesi Ersin Saçlı, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Mehmet Maden, Yıldırım Bosnaspor Kulübü Başkanı Zülfü Koç, Bayrampaşa Eski Belediye Başkanı Eyüp Uçak, Bayrampaşaspor Kulübü eski başkanlarından Nizam Kılıç Cemil Dalkıran, Bayrampaşaspor’un eski yönetim kurulu üyesi Şemsettin Çerkez, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyesi, aynı zamanda Bayrampaşa Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkan Yardımcısı Rıza Çavuşoğlu, Bayrampaşa Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Kalemci, Bayrampaşa Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Saymanı Bayram Gün, Tuna Spor Kulübü Başkanı Hasan Hamza Çebi, Altıntepsispor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Öztürk, Bayrampaşa Teknikspor Kulübü’nün çiçeği burnunda başkanı Ender Aras, Bayrampaşa Sinopspor Kulübü Başkanı Sabri Ersoy ve genel kaptan Cemal İkikardeş, Bayrampaşaspor yöneticileri ve sporcularıyla çok sayıda Bayrampaşasporlu taraftar katıldı.

Daha sonra kulübe gelir sağlamak amacı ile Bayrampaşa’nın yetiştirdiği başarılı futbolcu Galatasaraylı Arda Turan’ın 14 numaralı Milli Takım forması açık arttırmaya sunuldu. Yıldırım Bosnaspor Kulübü Başkanı Zulfü Koç 600 YTL vererek formanın sahibi oldu. Gecede Sahne alan Gültekin ve arkadaşları yaklaşık olarak bir saat buyunca davetlilere müzik ziyafeti sunarken Futbolcular sahada oynadıkları başarılı oyunu bu kez sahnede tekrarladılar.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.