Salı, Kasım 25, 2008

Batıköyspor kaçan galibiyete yanıyor


İstanbul 1. Amatör Küme 1. Grup takımlarından Batıköyspor, hafta sonu şampiyonluk yarışı veren Çatalcaspor'la oynadığı maçta kaçan galibiyete yanıyor. Mavi-Yeşilliler sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılırken birçok önemli pozisyondan yararlanamadı.
Batıköysporlu yöneticiler yaptıkları açıklamada, "Çatalca'yı elimizden kaçırdık. En az 3 karşı karşıya, bir tane de boş kaleye gol kaçırdık. Galibiyet tamamen Batıköy'ün hakkıydı ancak berabere bitti. Bu grupta şampiyonu bizim belirleyeceğimizi söylüyorduk, öyle de olacak. İki hafta sonra sahamıza lider Çantaköyspor gelecek ve onları puansız göndereceğiz" dedi.

Çok genç bir kadroya sahip Batıköyspor, sezona çok kötü başlamasına karşın (İlk 5 maçta 3 yenilgi), son 5 maçında yenilgi yüzü görmedi. Büyükçekmece temsilcisi grubunda 4. sırada yer alıyor.

1 yorum:

murat dedi ki...

merhaba bu yazıyı kım gonderdı acaba batıköy zaten grubunda 10 mac yaptı en son cantaya maglup oldular 5ci haftada o zaman buyana maglubıyetlerı yok yanı 5 haftadır yenımıyolar nerden cıkarıyolar 10 haftadır yenılmıyolar dıye anlamıyorum sankı namaglup lıderlermıs gıbı yazmıslar neyse...efkan abi selamlar kendıne ıyı bak allaha emanet ol...

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.