Çarşamba, Kasım 26, 2008

Ayazağaspor, Esenler'den şen döndü

REŞADİYESPOR: 1 AYAZAĞASPOR: 3

HABER: TURGAY TOKEL
FOTOĞRAFLAR: ERHAN HARPUT
İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup'ta 12. hafta mücadelesinde Reşadiyespor'a konuk olan Ayazağaspor, karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak son haftalardaki çıkışını sürdürdü. Bu galibiyetle Şişli ekibinin lider Sultanbeyli Belediyespor ile puanları eşitlendi fakat Sultanbeyli’ nin averajı daha iyi olduğu için 2. sırada kaldı. Bu arada karşılaşmayı izlemeye giden Ayazağasporlu yöneticiler mücadeleyi taraftarların arasında izlemek zorunda kaldılar zira Esenler Belediye Stadı'nda yöneticiler için ayrılan bölüm yetkililer tarafından açılmadı.

Konuk takım mücadeleye çok iyi başladı ve daha ilk dakikadan itibaren rakip ceza sahasına yüklenmeye başladı. Yeşil-Sarılılar 10. dakikada Hüseyin’ le net bir ataktan yararlanamadı. 12'de Adem’ in kullandığı korner atışında Fatih’ in şutunda yaşanan karambolde kaleci çizgi üzerinde topu kontrol etti. 15'te yine sağ kanattan Adem’ in kullandığı korner atışında arka direkte topla buluşan Mehmet güzel bir kafa vuruşuyla Ayazağaspor'u 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından ataklarına devam eden Ayazağaspor 17. dakikada sağ kanattan Serkan’ın ortasına iyi yükselen Fatih ile durumu 2-0’ a getirdi. 22'de Adem’ in yaptığı ortada Serkan’ ın kafası direkten döndü. Topu Fatih tamamladı fakat gol hakem tarafından ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. İlk yarının son dakikasında Sevdet’ in derinlemesine pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Fatih, kaleciyi geçti fakat ayağından açılan top auta çıktı. İlk yarı konuk takımın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarının hemen başında, dakikalar 48’ i gösterdiğinde gelişen Reşadiyespor bir gol bularak umutlandı. Kırmızı-Beyazlılar beraberlik için iyice yüklenmeye başladı. 55. dakikada Reşadiye önemli bir fırsat yakaladı ancak kaleci İbrahim'i geçemedi.
68. dakikada, oyuna sonradan Kaka'nın yerine gerin Bilal’ in pasında topla buluşan Fatih kaleci ile karşı karşıya kaldı. Fatih'in daha müsait pozisyonda olan Serkan’ a çıkardığı topta Serkan kendisine verilen ikramı geri çevirmedi ve topu Reşadiye ağlarına bıraktı: 1-3
İkinci yarıda fazla pozisyon bulamayan Ayazağaspor yine de mücadeleden 3-1 galip ayrılarak averajla 2. sırada yer aldı.

Ayazağaspor

Reşadiyespor

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.