Pazar, Kasım 30, 2008

Çapaspor, Yeşildirek'te patladı


ÇAPASPOR: 3 YEŞİLDİREKSPOR: 1

HABER-FOTO: ADİL UYLUKÇU
İstanbul 1. Amatör Küme 15. Grup'ta Namık Sevik Stadı'nda oynanan maçta Çapaspor, son yıllarda oynadığı en güzel futboluyla Yeşildirekspor'u rahat yendi.

Sakat oyuncularının takıma dönmesiyle, son yıllardaki en iyi futbolunu ortaya koyan Çapaspor maça çok iyi başladı. Maçın başında tam bir dostluk havası esiyordu. Her iki takımın kaptanları Emre ve Mertcan beraber fair-play mesajı verdiler.

Güzel bir ara pasıyla cezasahasına doğru hareketlenen Adil'in soldan içeriye çevirdiği topu, uzun süren sakatlığından sonra sahalara muhteşem bir dönüş yapan Yavuz tamamladı: 1-0
İlk yarının sonlarına doğru Ferdi'nin şutu direkte patladı. Bu sefer şans, her hafta gol atması gelenek haline gelen Ferdi'den yana değildi. Dönen topu tamamlayan olmadı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya oyunun tamamında etkili olan Çapaspor üstün başladı. Geçen hafta Muradiyespor'u 3-0 yenen Yeşildirekspor, Çapalı futbolcuların ağırlığını koyduğu maçta sahada bir varlık gösteremedi.
Arka arkaya gelen Çapaspor ataklarının birinde, tehlikeli bir yerden serbest atış kullanan Anıl, usta bir vuruşla golü herkesin izlemesini sağladı: 2-0

Yeşildirekspor'un ataklarında Çapa'nın defansı çok sağlam müdehaleler yaptı. Hava toplarını rakibe bırakmayan Ömür, defansın yıldızıydı. Hakan iyi bir dönüş yaparak kendisini kanıtladı ve Çapaspor'u rahatlatan isim oldu. Ortasahada Mahmut'un pasları, defansta Özkan ve Serhat'ın kenar toplarında oyuna katkısı çok büyüktü.
Konuk takımın kaptanı Mertcan'ın yardımcı hakeme itirazları ve oyuna olan hırsı dikkatleri çekti.
Muhteşem dönüşünü bir de asistle süsleyen Yavuz'un verdiği pas Emre'nin üçüncü golü atmasını sağladı. Emre klas bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 3-0

Son dakikalara kadar rakip kalede gol arayan Çapaspor'da Gökhan ve Emre'nin şutları direkten döndü. Maç bitmek üzereyken hakemin verdiği penaltıda topun başına Yeşildirekspor'dan Fatih geçti. Fatih'in yaptığı düzgün vuruşta kaleci Mustafa topa hamle yapmayınca skor 3-1 oldu.

Maçı başından sonuna kadar üstün götüren Çapaspor izleyenlere şu soruyu sordurdu: "Çapaspor neden lider değil?" Bu sorunun cevabını sanırım yönetim ve hoca verecektir. Çünkü futbolcular gereken fedakarlığı yapıyor ve kalitesini sahaya yansıtıyor.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Çapalı arkdslarımızı tebrik ediyoruz.Yeşildirekliler bundan sonra konuşmazlar herhalde çimde oynamak kumda oynamaya benzemez gelenden gideneden 5 yersiniz öyle dediğim gibi play off rüyalarına dewam edin :):):)

Adsız dedi ki...

Bıravo çapaspor hepiniz türk futboluna layık isimlersiniz bazı genç oyuncular şaklabanlık peşinde ama oLsun yeşildirek maçında yedek kulübesinde kart görmeleri biilee maça renk kattı.. gönüllerin şampiyonu çapaspor :)))

Adsız dedi ki...

Çapaspor gerçekten çok kaliteli bir takım, sezon başından beri idman yapmış olsaydı ve yönetimin desteğini almış olsaydı inanın çok rahat şampiyon olurdu. Tabi artık çok geç, bundan sonrası için şampiyon olacak takımı tebrik etmekten başka çaremiz yok. Futbol dinamiklerin bir araya gelip uyumlu bir şekilde işlemesini sağlama sanatıdır. Kaliteli futbolcusu, iyi bir antrenörü ve yönetim desteği olan takım şampiyon olur. Aksi halde alt sıralarda kalmaya mahkumdur. (AdiL)

Adsız dedi ki...

Çapalı arkdslarımızı tebrik ediyoruz.Yeşildirekliler bundan sonra konuşmazlar herhalde çimde oynamak kumda oynamaya benzemez gelenden gideneden 5 yersiniz öyle dediğim gibi play off rüyalarına dewam edin :):):)

-Bence boş konuşucağına o futbolla nasıl playoftan cıkarsın onu dusun,Muradiyeli arkadasım.3-0ı unutamadın anlaşılan xD

Adsız dedi ki...

capa sporu tebrik eder bundan sonraki maclarinda basarilar dilerim

Adsız dedi ki...

Sen rahat ol aslan sende ilk maçı unutma çim sahada noldunu herkes bilio ;);) 5:0 yeterlimi :D:D

Adsız dedi ki...

Muradiyede hala şamqiyon olamama acısı var galiba ama biz dedik samqiyonluk bızden gecer dıye.Bize burda konusmayın bence,malum son maçta çelikteqeli kardeşlerimizle

Adsız dedi ki...

Noldu yeşildirekliler noldu çeliktepeliler hadi bakım havanızı alın şimdi ŞAMPİYON MURADİYE ! !

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.