Pazartesi, Kasım 24, 2008

Alpulluspor siftah yaptı

ALPULLUSPOR: 2 ÖZERSPOR: 1

HABER-FOTO: METİN KARAKUŞ
Kırklareli 1. Amatör Küme B Grubu'ndaki zorlu maçta Alpulluspor, ezeli rakibi Özerspor'u 2–1 yenerek, ligde ilk galibiyetini aldı.
Eski Milli Futbol Hakemi Ülkü Tırpancı'nın da tribünden izlediği karşılaşmada, kültür ve sanat şehri Alpullu Beldesi'nin güzide takımı Alpulluspor, ilk yarıyı Nuri ve Gökhan'ın ayağından kazandığı gollerle 2–1 önde tamamladı. Karşılaşmanın ilk yarısında, ele geçirdiği pozisyonları cömertçe harcayan Özerspor'un tek golünü ise Umut kaydetti.
İkinci yarıya gol bulmak için çıkan Özerspor, rakibinin baskısı karşısında kalesinde zor anlar yaşadı. Alpulluspor, zorlu ve çekişmeli karşılaşmada kendi saha ve seyirci avantajını iyi değerlendirdi. Karşılaşma 2–1 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona erdi.
Bu sonuçla Alpulluspor, ligde ilk galibiyetini Özerspor karşısında almış oldu. Ligin 10. sırasında yer alan Alpulluspor, aldığı galibiyetle puanını 5'e çıkardı. Lig'de üçüncü mağlubiyetini Alpulluspor karşısında alan konuk takım Özerspor ise, ligde 12 puanda kaldı.

Alpulluspor Antrenörü Mehmet Canbaz maç sonrası yaptığı açıklamada, "Alpulluspor için ligde kötü günler geride kaldı. Bugün ligde aldığımız ilk galibiyet ile şeytanın bacağını kırdık. Çok genç bir ekibiz, oyuncularım takıma daha yeni adapte oluyor. Alpulluspor'un şanlı bir geçmişi var, ligde yükselişimiz önümüzdeki haftalar devam edecektir" dedi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.