Pazartesi, Kasım 24, 2008

Adaspor'a şeker tadında galibiyet


BÜYÜK MANDIRA ADASPOR: 5 ŞEKERSPOR: 0

HABER-FOTO: METİN KARAKUŞ
Kırklareli 1. Amatör Küme B Grubu'nda zirve mücadelesi veren Büyük Mandıra Adaspor, tecrübeli rakibi Şekerspor'u 5–0 gibi net bir skorla mağlup etti. Büyük Mandıra Beldesi Şehir Stadı'nda, Şekerspor'u ağırlayan Adaspor, Musa, Ömer, Ahmet, Aşkın ve Yaşar'ın ayağından bulduğu gollerle rakibini 5–0 mağlup etti. Bu galibiyetle B.Mandıra Adaspor, ligde puanını 15'e çıkarırken, Şekerspor ise 8 puanda kaldı.

Adaspor, tecrübeli rakibi Şekerspor karşısında ilk 45 dakikayı 1–0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına daha yüksek bir tempoda başlayan B.Mandıra Adaspor, rakip kalede baskı kurunca farkı açtı ve 90 dakikanın sonunda, rakip kalede toplam 5 gol buldu. Şekerspor takımından Fatih, karşılaşmanın 18. dakikasında ikinci ihtardan kırmızı kart gördü.

Büyük Mandıra Adaspor Antrenörü Volkan Pala yaptığı açıklamada, "Doğrusu bugün tecrübeli rakibimiz karşısında bu kadar farklı bir sonuç beklemiyordum. Müsabakanın sonuna kadar canla, başla oynayan bütün oyuncularımı kutluyorum. Ligde artık kaza istemiyoruz ve yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...