Pazar, Kasım 30, 2008

30 Kasım Pazar sonuçları

İSTANBUL

SÜPER AMATÖR

2. Grup
Beşyüzlerspor - Mimarsinan Bld: 6-3
Okspor - Vefaspor: 2-3
Bağlarbaşıspor - Ortaköyspor: 0-0
Avcılar Bld - Kocasinanspor: 4-3 (ayrıntı gelecek)
Dudulluspor - İncirlispor: 1-3
Anadolu Hisarı - Cankurtaran: 2-0

4. Grup
Nurtepespor - Feriköyspor: 3-4
Bayrampaşa Tunaspor - İFA: 1-0 (Deniz)
Galata - Sultançiftliği: 0-0
Çekmeköy - Büyükçekmece: 0-3 (Deniz, Aşkın, Savaş)
Dikilitaş - Gülsuyu: 1-1
Yenibosna - Kaynarca: 3-0 (h)

6. Grup
Fikirtepe Dumlupınar - Güzelcespor: 1-1 (90+2/46)
Paşabahçespor - Bakırköyspor: 0-2
Küçükçekmecespor - Çengelköyspor: 0-1
Samandıraspor - Albayrakspor: 1-0
Erokspor - İstinyespor: 1-0
Güllüoğluspor - Dolayobaspor: 3-0 (h)

1. AMATÖR
Orhantepe - İMES: 0-11 (İMES şampiyon!)
Kartalgücü - Kozyatağı: 2-1
Mahmut Şevket Paşa - Mahmutbeyspor: 6-3
İGDAŞ - Teraziderespor: 2-0
Özdoğanyıldızspor - Şirinevlerspor: 3-1
Çayırbaşı Özkanspor - Akatlarspor: 1-0
Güngörenspor - Bayrampaşa Sinopspor: 3-2
Ayazağa Esenspor - Reşitpaşaspor: 1-2
Çiğdemspor - İncirlibostanspor: 3-1 (ayrıntı gelecek)
İstanbul Artvin - Özalibeyköy: 4-1
Göktürkspor - Muratpaşaspor: 5-1
Yahya Kemal İY - Güney Yıldızı: 9-2
THY - Balat Yeşilova: 7-1
Küçükçekmece Yeşilova - Sakarya İMÇ: 3-2
Taşköprüspor - Rumeli İY: 3-2
Fatih Yaylaspor - Özmuratspor: 4-2
Mimarsinanspor - Fişekspor: 3-2

B GENÇ
GOP Gençlerbirliği-Taşköprü: 3-0 (h)-Taşköprü ligden çekildi
Yücespor - Ayazağaspor: 2-3 (Cem 2/?)
Of Hayratspor - Bahçelievlerspor: 1-2
Güneşli - 1907 Ataköy Çobançeşme: 0-13
Gazi Mahallesi - Yeniköy: 1-1

TEKİRDAĞ SÜPER AMATÖR
Çerkezköy Bld - Çorluspor: 2-0
Malkaraspor - Yeni Hayraboluspor: 1-2
Çorlu Sağlıkspor - Aydoğdu Adaletspor: 0-0
Şarköyspor - Çorlu Sanayispor: 2-2
Tekirdağspor - Veliköyspor: 0-1

Katkıda bulunanlar: Öner Yığrık, Cüneyt Gül, Recep Karagöz, Mustafa Aydın, Engin Ak, Erhan Harput, Erdem, Zafer Emek, Serhat Özel, Erol Eftekin, Yılmaz Aktepe, Barbaros Akkoyunlu

12 yorum:

Adsız dedi ki...

göktürkspor 5.1 muratpaşa

Adsız dedi ki...

ist.artvin 4.1 özalibeyköy

ultras/Movement dedi ki...

Akalanspor:0-3:Ömerlispor
Muratbeyspor:8-3:Karacaköyspor

http://ultrasmovement.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

a.hisarı 2 cankurtaran 0

Adsız dedi ki...

Of-Hayrat 1-2 Bahçelievler (BG)

dk 5 de kaptanın goluyle 1-0 öne geçen bahçelievler ilk yarıyı önde kapatdı. 2.yarının 10-15.dk'sında kaptan Selim 2.sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı aradan 2 dk geçmeden takımın yıldızlarından 9 numaralı serkan topu eliyle önüne alıp şık bir gol atmasına rağmen eliyle aldığı için 2.sarı kartını gördü ve bahçelievler sahada 9 kişi kaldı of hayrat Bundan yararlanmak isterken maçın yıldızı kaleci ozan %100 lük golleri kurtarırken sonunda topu kalesinde gördü ve 9 kişi kalan bahçelievler golü yiyerek of hayrat durumu eşitledi. artıkdan of hayrat oyuncuları etdikleri küfürleri yüzünden 2 oyuncusu kırmızı gördu ve sahadaki oyuncu sayısı eşitlendi 9'a 9'oldu Hakem 4 Dakikalık uzatma verdi ve son Dakikada Bahçelievlerden Berkan golü atarak son dakika golüyle takımını 2-1 öne geçirdi ve Maçın skoru 2-1 olarak sonuçlandı Bahçelievler Seriye devam etmeye devam ediyor.

http://img165.imageshack.us/my.php?image=ampyonlukadimlariss020wh8.jpg

Adsız dedi ki...

Yaz dan kalma bir pazar gününde oynanan Okspor, Vefa maçı çok çekişmeli ve zevkli geçti.Kulaksız Okspor sahası 1 gün önce yağan yağmurun etkisiyle yer yer su birikintisi ve çamurlu bir saha görüntüsündeydi.Maça hızlı başlayan ev sahibi takım 6. dakikada kazanılan korneri iyi değerlendirdi ve 1-0 öne geçti.17'dk da savunmanın arkasına atılan topta kaleci Şener'in çıkması ve rakip oyuncuya takılması ile kazanılan penaltıyı gole çeviren Okspor skoru 2-0 yaptı.Bu dakikadan sonra Vefa yediği erken goller ile yaşadığı şoktan kurtuldu ve ataklarını sıklaştırdı.30' dakikada Tarık çıktı ve yerine Şeçkin gird.40'dakikada Erkan ceza alanın içinde düşürüldü, kazanılan penaltıyı kaptan Kamil kullandı ve skoru 2-1 taşıdı ilk yarı bu skor ile bitti.2.yarının 67.'dk sında Sezerin yaptığı ortayı Onur kafa ile indirdi,indirdiği topa Şeçkin düzgün bir vuruşla çok şık bir gol attı ve maçı 2-2 ye getirdi.Okspor'un 2 ciddi atağında kaleci Şener'in kurtarışı Vefa için çok önemliydi.Dakikalar 75 gösterirken orta sahadan kanılan bir topta Onur kaleci ile karşı karşıya kaldı ve Vefanın 3-2 öne geçmesini sağladı.Hakan'ın yerine Ahmet,Erkan'ın yerine Uğur oyuna dahil oldu.Maçın 85' dakikasın da Şeçkin kaleci ile karşı karşı kalacakken Oksporlu oyuncunu müdahalesi ile yerde kaldı ve son 5 dk yı 10 kişi ile tamamlamak zorunda kaldı.Maç sonrası 2-0 mağlup durumdan 3-2 galip gelmeyi bilen Vefa cephesinde büyük bir sevinç vardı.

Adsız dedi ki...

okspor 2 - 3 vefa
Süper amatör ligi 2 grupta bir yanda zirveye yaklaşmak isteyen okspor diğer yanda liderlik hesapları yapan vefaspor mücadelesi kulaksız okspor sahasında oynandı. Müsabaka futbol kalitesi ve tempo açısından amatör bir maç görüntüsünün aksine profesyonel ligde oynanan bir maç görünümündeydi. her iki takım oyuncuları izleyenlere zevkli bir müsabaka izlettirdi.
Hakemin başlama vuruşu düdüğüyle beraber 10 dakika kadar vefaspor okspor kalesine yüklenmeye başladı her ne kadar oyunu okspor sahasına yıksada vefaspor yüzde yüzlük diye tabir edilen gol pozisyonları yoktu maçın 10'uncu dakikaları esnasında okspor tarafından kullanılan köşe vuruşunda cezasahası içinde oluşan karambolde inanılmaz bir topu kazanma mücadelesi vardı o an izlenmeye değerdi. kaleciden dönen, vefasporlu oyunculara çarpan top, sonunda bir oksporlu oyuncunun son vuruşuyla evsahibi takımı 1-0 öne geçirdi. golden sonra oyunda tempo düşmeden devam etti vefa yüklendi okspor iyi kapandı, ani ataklarla vefa kalesinde gol bulmaya çalıştı.
golden 10-15 dakika sonra bir pozisyonda okspor tarafından cezasahasına araya atılan pasta kaleci kalesinden çıkarak topu hakim olacağı düşünüldüğü sırada, oksporlu oyuncu inanılmaz bir depara kalkarak topu kalecinin önünden alarak kalecinin müdahalesi ile yerde kaldı hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. topun başına geçen okspordan 10 numaralı oyuncu topu kaleciyle aynı köşeye atarak takımını 2-0 öne geçirdi. golden sonra hem okspor hem vefa karşılıklı ataklarda bulundu. okspor 11 numaralı oyuncusuyla sol taraftan geliştirdiği bir atakta güzel vuruşunu güzel bir kurtarışla vefaspor kalecisi 2 hamlede topa sahip oldu. sol taraftan gelişen bir vefa spor atağında vefa sporlu oyuncu cezasahasının içerisinde yerde kaldı top da dışarıya çıktı hakem biraz duraksayarak kale vuruşunu gösterdi. maçı izlediğim yerden pozisyonu net olarak gördüm penaltıydı. Bir başka vefaspor atağında hakem bu sefer tereddüt etmeden penaltı noktasını gösterdi. Penaltılık bir pozisyon değildi. Vefasporun kaptanı 5 numara topun başındaydı penaltı vuruşunu gole çevirerek farkı 1 indirdi. Golden sonra her iki takımın atakları olsada skor değişmedi ilk yarı 2-1 ok sporun üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya vefa sporun vuruşuyla başlandı. İlk 10 dakika orta saha alan mücadelesindeydi 55 dakikadan sonra ilk yarıdaki tempo ve mücadele tekrardan kendini gösterdi. Vefa sporun 2-0 yenik durumda olduğu zaman oyuna aldığı 15 numaralı oyuncu maça damgasını vurdu. Vefa spor bir pozisyonunda 15 numaralı oyuncu Güzel bir vuruşla topu direğin dibine vurarak takımına eşitliği getirdi. 2-2 den sonra defansında boşluklar vermeye başladı, Ataklarıda sıklaştı oksporda 9 ve 7 numara oyuncular ileride çok çalıştılar. Vefasporda kaptan 5 numara defansın her yerinde görmek mümkündü kendisini. Vefasporda 15 numara takımının 3 kendisinin 2 golünü atarak durumu 2-3 getirdi. Defansın boşluğunu iyi değerlendirmek isteyen vefaspor ortasahadan atılan derinlemesine bir topta 15 numaralı oyuncu oksporlu oyuncuyu geçtikten sonra çekilerek yerde kaldı bu pozisyon oksporun 10 kişi kalmasına sebep oldu. 10 kişi kaldıktan sonra okspor yine yüklenmeye çalışsada yüzde yüzlük 3 tane pozisyon kaçırdı hele bir tanesi maçın dönüm noktasıydı oksporlu 11 numaralı oyuncunun vuruşunda kaleci öne doğru çıkarak topu tokatladı bir başka oksporlu oyuncunun önüne düşen topu boş boş kale yerine direğin yanından dışarıya yolladı. Maçın son anlarında okspor tarafından kullanılan köşe vuruşunda oksporlu oyuncular yine bir karambol sonrası topu direğe nişanlayarak pozisyonu gole çeviremediler maç hakemin son dakika vuruşuyla 3-2 vefaspor üstünlüğü ile sona erdi.
Oksporda 7 ve 9 numara vefa da ise 1, 5 ve 15 numaralı oyuncular oynadıkları futbolla göze çarpan kişilerdi.

Adsız dedi ki...

NURTEPE 3 - FERiK0Y 4

istiklal Marşımız okunurken Nurtepeli taraftarların davul ve ıslık çalmasını kınıyoruz...

Adsız dedi ki...

güzelce ile fikirtepe arasında oynanan macta iki takımda güzel bir oyun ortaya koydu.dikkatli başlanan macta iki takımda ilk yarıda cok gol kacırdı.fikirtepenin enaz4gol pozisyonu vardı .altı pastan topu dışarıya vurmak daha zordu ama golyapamadı fikirtepe.takım dah iyi ayağa top yapmaya calıştı.en azından iyi niyetlilerdi.ismail hoçamı kutluyorum tercihlerinde yanılmadı.engininde gitmesi ile cok zora gitmesine rağmen bu takımızı ayakta diri tutabilmesi müthiş bişey kendisine cok tşkler ederken başarılarının devamını bekliyoruz.ligin sonunda başarılı bir şekilde bitmesini bekliyoruz.ikinci yarıda güzelce hiç ummadığı anda ters kontradan gelen atakda önce penaltıyı sonrada gölü buldu ama fikirtepeli sporcu kardeşlerimiz gölü buldu.kendilerini tebrik ederken güzelcenin iyi takım olduğunu .ufukları acık olsun.başkanlarına ve yönetiçilerine başarılar dilerim.
inş her ikitakımda iyi yerde bitirir ama bu grupta son haftaya kadar düşeçekler belli olmayacak sanırım.cok karışık ve dengesiz gidiyor.herkes birbirini yenebiliyor.bu hafta tüm fikirtepeleilere cağrımız var maca gelin takımızı destekleyelim zor günlerde lazımdır taraftarlar.gelin takımıza sahip cıklaım.herşeyi orda burda konuşmak yerine elimizden gelen desteği güçü katkıyı yapalım.bu sporcuların desteğe ihtiyacı var.küme düşmemesi lazım takımızın .herkes elindeki desteği versin.ismail hoca ve muzaffer yalnız kaldı.hepimiz yardımcı olalaım.saygılarımla.hasan kanpalta.futbol antrenörü

Adsız dedi ki...

bahçelievler b-genç maçı hakkında bilgi werebilirim msn : shekerr_jojuqq@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Bahçelievlerspor 14-16'ya başarılar

Adsız dedi ki...

senelerdir feriköy hep hadise çıkarır ama bu sefer nurtepe yanlış yaptı siyasi görüşler cirit atarken idareciler sessiz kalması ayıp ben 30 senedir maçlara giderim 3 otobüs dolusu çevik polis panzer onlarca yunus ve karakol polisi görmedim yazık

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.