Pazar, Kasım 30, 2008

10 kişilik Bakırköy'ün Paşabahçe zaferi


PAŞABAHÇESPOR: 0 BAKIRKÖYSPOR: 2

İstanbul Süper Amatör Küme 6. Grup'ta ilk yarıyı lider bitiren Bakırköyspor, Paşabahçespor'u deplasmanda 2-0 yendi.
Beykoz Paşabahçe Stadı'nda oynanan bu maçta ilk yarıya ev sahibi ekip başladı. Sahanın toprak oluşunun futbolu olumsuz etkileyeceğini düşündürdü ancak ilk yarı her iki takım da pozisyonlar bulmayı başardı. Bakırköy, Yasin ve Oğuz'un şutlarıyla gole yaklaşrı ancak sonuç alamadı.
Paşabahçe'nin kullandığı kornerde 6 numaralı oyuncunun gelen topa vurduğu kafa şutunu Bakırköylü oyuncular kale çizgisinden çıkarmayı başardı. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarı ise Bakırköy Erdem'in atılmasıyla 10 kişi kaldı. Ev sahibi Paşabahçe de ataklarını yoğunlaştırdı. Konuk takım eksik oynamasından dolayı atak yapmakta epey zorlandı. Paşabahçe'nin atak yaparken kaybettiği bir top, Bakırköy kontratağına dönüştü. Orta sahadan sol tarafa atılan topu 10 numaralı Yasin ceza sahası köşesine kadar getirdi ve çok sert bir vuruş yaptı, kaleci güçlükle çıkardı. Ancak top Bakırköylü Berkant'ın ayağına düştü, o da 6 pasta bulunan Ergun'a çıkardı, Ergun da fırsatı kaçırmadı: 0-1.
Golden sonra Paşabahçe ataklarını arttırdı ancak 10 dakika sonra Bakırköy bir gol daha atarak rahatladı ve durumu 2-0 yapmayı başardı. Maç da bu sonuçla bitti ve Yeşil-Siyahlılar zirveyi kolay kolay bırakmayacaklarını gösterdiler.
Öte yandan, Dolayoba'nın çekilmesiyle haftayı maç yapmadan geçen Kağıthane Güllüoğlusporlu futbolcular ve teknik heyet de bu maçı tribünden takip etti.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

bakırköy bekliyoruz 2 ci maça kağıthaneye

Adsız dedi ki...

gelicek sıra size de gelicek ;)

Adsız dedi ki...

Merak etme kağıthaneli arkadaş nasıl şenlikköyde öyle oldu. Orda da olur yeterki kasmayın kendinizi siz :)

Adsız dedi ki...

İşte şampiyon belli oluyor 10 kişi bile kalsak icraatımızın ne kadar yürekce olduğu belli oluyor. Bu davadan vazgeçmeyeceğiz. Ölümüne Bakırköy...

Adsız dedi ki...

bence ıkıtakım taraftarları gergınlık yaratıyo daha mac oynanmadan lutfen bıraz sag duyulu olursanız bakın gorceksınız dosca bır mac olcak ..saygılarımla

Adsız dedi ki...

son yorumu yapan arkadaşı kutluyorum zaten bakırköy kağıthaneye gelene kadar şampiyonlar çoktan belli olmuş olucak dostça bi maç olması dileğiyle...

Adsız dedi ki...

Ya ben Bakırköysporlu olarak zaten bizim taraf açısından bir terbiyesizlik veya muamma yok. Olursa iade etmesini lafla biliriz. Fizik gücüyle kaba kuvvet zaten yakışmaz. Olmasınıda istemiyorum belkide benim gibi düşünen Bakırköysporlu olanlar olucak. Ben sadece maç oynanmadan nedir bu çekememezlik bize karşı? Maç oynanmadı etmedi daha yani? Bu terbiyesizlik nedir onu anlamadım? Size karşı o maçtan sonra burdan laf atışmalar olup geçti gitti. Ama bunları tekrar ya bilerek mahsus provakatör olan birisi var. Yada başka bir iş var kesin. AmatörFutbol'u seven ve takımını adam gibi temsil etmek isteyen insan veya insanlar bu tür şeylere başvurmaz. Yalan mı? Sayın Efkan Bey lütfen bu yorumumu yayınlarsınız sevinirim.

Adsız dedi ki...

bakırköy kağıthaneye gelene kadar şampiyonlar çoktan belli olmuş olucak diyen arkadaşım?

Biz şuan normal boyutta şampiyonluğu zaten ne ilan ettik nede öle görüyoruz. Biz şampiyonluğu ve ipi gögüslemek için son maç veya saniyelere kadar mücadelemizi adam gibi verip kazanmak istiyoruz. Olay bu başka birşey yok. Kağıthane'yi zaten küçük görme gibi bir lüksümüzde yok olamazda, Şenlikköy'de nasıl bizi zorladınız gözlerimle biliyorum. Ama sonuçta Futbolun bir oyun olduğunu unutmamamız gerektiğini sadece söylemek istiyorum.

Adsız dedi ki...

ya bi kadıköylü olarak ortamı germeyinde güsel bi maç seyredelim hafızalarda kalsın bundan 20 yıl sonra cocuklarımıza anlatabilceğimiz bi hatıra olsun iki takım taraftarıda değil başka bi takım oyuncusuyum hem kağıthane hemde baklırköy iyi kadro kurmuşlar bunu izlemekten mahrum olmayalım lütfenn....

Adsız dedi ki...

Ya hocam biz ortamı ne diyoruz bak germek gibi bir niyetimiz yok. Sadece durduk yere niye böyle laf oluyor onu anlamıyoruz. Yoksa bizene diğer takımlardan biz sadece yolumuzua bakıyoruz. Hatta çalışıyoruz diyim. Elbette olucak rekabet ama ölçüsünü dozunu kaçırmadan olursa seviniriz. Neyse sonuçta TürkFutbolu kazansın diyorum. Diğer takımlara başarılar dilerim.

Adsız dedi ki...

bence gereksiz zaten bakırköy ve kağıthane bu gruptan çıkar başkaların gazına takılmayın beyler

Martial asdm dedi ki...

jjjj

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.