Pazartesi, Eylül 15, 2008

Silivrispor idman yaptı

SİLİVRİSPOR: 6 YILDIZTABYASPOR: 1

HABER-FOTO: ENGİN AKIN
İstanbul SAL 6. Grup’ta sezona iddialı bir kadro ile giren Silivrispor, zayıf rakibi Yıldıztabyaspor’a acımadı ve birbirinden güzel altı golle taraftarlarını sevindirdi.

Hafta sonu Silivri Stadı’nda ağırladığı Yıldıztabya karşısında gücünü ortaya koymadan kolay bir galibiyet alan Silivrispor önümüzdeki hafta sonu oynayacağı Tuzla maçı öncesi moral depoladı. Mesut Tonta’nın öğrencileri kendisinden güç olarak zayıf olan rakibine Silivri Stadını dar etmesini bildi. Maçın başlama düdüğü ile birlikte ataklarını kontrollü bir şekilde rakip kale önüne yığan Kırmızı-Lacivertliler, 11. dakikada Oğuz’un kafa golüyle öne geçti. Atılan bu golden sonra rakip kale önünde kamp kuran Silivrisporlu oyuncular maçın 40. dakikasına kadar suskun kaldı. 40. dakikada sahanın en bencil futbolcusu ilan edilen Murat golünü attı. 45+1. dakikada genç Oğuz ilk yarının skorunu tayin eden golünü attı: 3-0.

İkinci yarının başlama düdüğü ile birlikte sağ kanattan aldığı topla ceza alanı içine kadar giren Fatih golünü yazdı 4-0. dakikalar 68’i gösterdiğinde Yıldıztabyalı Ahmet defansın hatasından yararlanarak golünü attı 4-1. 83. dakikada İlhami sağ kanattan ceza alanı içine kadar girdi 5-1. 86. dakikaya kadar kendisine pas vermemekte ısrar eden kanat oyuncularına nazire yaparcasına suskun golcü Volkan kendi çabalarıyla ceza alanı içine kadar girdi ve maçın skorunu tayin etti 6-1. Silivrispor aldığı bu farklı galibiyetle önümüzdeki hafta sonu oynayacağı Tuzla derbisi öncesi moral buldu.
Yıldıztabyaspor lige kötü bir başlangıç yaptı

7 yorum:

Adsız dedi ki...

engin abi silivrinn 10 numarası
murat özkanmı?

Adsız dedi ki...

yıldıztabya gibi takımların ne işi vvar süper amatörde ayıpya

Adsız dedi ki...

evet Murat Özkan

Engin Akın

Adsız dedi ki...

silivri spor,u kutluyorum ben bir tuzlalı olarak grubumuzu takip etmeye çalışıyorum inşallah hafta sonu bizlere güzel bir maç seyrettirler tuzla ve silivri TUZLA TAYFA TARAFTAR GRUBU

Adsız dedi ki...

DERBİ NEDİR ORAYA BU KONUYU YAZAN ARKADAŞIMIZ BANA AÇIKLAYABİLİMİ YAPMAYIN YA

Adsız dedi ki...

kaptan sitesiniz 10 numara tebrik ediorm Tuzla'da iyi bir maç geçmesi dileği ile.

Adsız dedi ki...

Türkiye finallerinde son maç öncesi şanssız bir şekilde Suadiye bldspor a kaybetmiştik. Bu yıl bizi kimse tutamaz. Silivri maçı takımımızın havaya girmesi için fırsat. Bastır TUZLA. AYAK AYAK ÜSTÜNDE BİR MAÇ İZLEMEK İSTİYORUZ.

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...