Salı, Eylül 02, 2008

Kurtuluş'ta Brezilya usulü doğum günü

Bursa Süper Amatör Küme takımlarından İnegöl Kurtuluşspor’da sezon hazırlıkları pür neşe devam ediyor. Sarı-kırmızılı futbolcular önceki gün idmanda Tarık Uysal ve Fahri Üçkardeş’in doğum gününü Brezilya usulü kutladılar. Yumurta ve unlu kutlama karşında ne yapacaklarını şaşıran iki futbolcu arkadaşlarına karşılık verince idman neşeli bir şekilde sona erdi.


İdman sonrası bir açıklama yapan Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, güzel bir ekiple çalıştığını ve takımda arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu ifade etti. Bu ekip ve takım ruhuyla Kurtuluşspor’un hedeflerine çok rahat ulaşabileceğini kaydeden Metin, “Güzel bir arkadaşlığın olduğunu idmanlar haftada 6 idman olarak devam ediyor. Sabah 06.30 ve akşam 19.00 olmak üzere her gün çift idman yapıyoruz. İyi bir takım kurduk. Genç ve tecrübeli futbolcu kadromuzla hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Herkesin seyretmeye doyamayacağı güzel futbol oynayarak iyi neticeler almak ve mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Teknik heyet olarak futbolcularımıza bu yolda güvenimiz sonsuz”dedi.

Yönetici Ahmet Mestan da takımdaki kaynaşmadan ve arkadaşlığın üst düzey olmasından çok memnun olduğunu dile getirerek, “Sporcularımız inanmış bu sezon 3.lige kesin çıkacağız diyorlar. Bununla ilgili yönetim olarak bizler de elemizden gelen bütün gayreti ve fedakarlığı yapıyoruz. Takımımızda geçen sezondan 5 futbolcu kaldı. Bir şekilde iskeletimizi koruduk ve nokta transferi yaparak 6 tane daha önce profosyonel kulüplerde oynamış genç sporcuyla takviyeli, tecrübeli bir takım oluşturduk. İnşallah ilk önce terfilere oradan da 2 sezondur kaçırdığımız 3.lige çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.