Pazartesi, Eylül 01, 2008

Editörden...

Yeni sezona kısa bir zaman kaldı...


Yerel Futbol Sitesi olarak sizlere en iyi hizmeti, imkanlarımız dahilinde vermeye çalışıyoruz. Ancak görüldüğü üzere hala eksiklerimiz var.


Haber konusunda en büyük eleştirilerden biri; tüm kulüplere yer veremememiz veya bazı kulüplere fazla yer ayrılması. Ben Efkan Bucak olarak şunun garantisini gönül rahatlığıyla verebilirim ki; her kulübe eşit mesafedeyiz, her kulübe kapımız açıktır.


'Niye bu kulübün haberi fazla çıkıyor?' sorunusun yanıtı çok net: Çok iyi bir halkla ilişkiler departmanları var! Şaka bir yana; sözkonusu kulüplerin son derece ilgili yöneticileri, futbolcuları ve taraftarları var ve sağolsunlar bize her türlü desteği veriyorlar.

Tamam, her şeyi sizlerden beklemek yanlış. Amatör futbolun en büyük sorunlarından biri kurumsallaşma biliyorsunuz. Yetkililere ulaşmak gerçekten çok zor. Örneğin Süper Amatör Küme takımlarıyla ilgili haber yapmak istiyorum ancak inanın kulüplerde bir yetkiliye ulaşmak imkansız gibi bir şey. Bırakın yetkili bulmayı, bazen telefonu açan bile olmuyor. Kulüplere ulaşmakta büyük zorluk yaşıyoruz.

Bir de bildiğiniz gibi Radikal Gazetesi'nde çalışmam, birkaç yere daha yazı yazıyorum. Bu nedenle maalesef davet edildiğim yere veya maça gidemiyorum. Bu konuda sizlerin affını diliyorum. Ancak bana gönderilen haberlerin bir an önce siteye yüklenmesi konusunda elimden gelen gayreti göstereceğime söz veriyorum.

Bu arada internetten ulaşma konusunda sıkıntısı olan ziyaretçilerimiz, yöneticilerimiz bize telefonla da ulaşabilir. E-Mail atmaya vaktiniz yoksa Telefon numaram 0 533 264 99 15. Örneğin maç sonuçlarını bu telefon numarasına mesajlayabilirsiniz veya herhangi bir haber için bana bu numaradan ulaşabilirsiniz.

Yeni sezonda sizlerin desteğiyle daha da çok kulübe ve amatör futbolsevere ulaşabilmek dileğiyle...

2008-2009 sezonu tüm kulüplerimize hayırlı olsun

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.