Pazartesi, Eylül 15, 2008

Bayrampaşa Sinop son anda yıkıldı


BAYRAMPAŞA SİNOP: 2 ŞİRİNEVLERSPOR: 2

İstanbul 1. Amatör Küme 8. Grup’ta Bayrampaşa Sinopspor, iki farklı öne geçtiği maçta bu üstünlüğünü koruyamadı ve Şirinevlerspor’la 2-2’lik beraberliğe razı oldu.
Bayrampaşa Belediye Stadı’nda oynanan maça futbolseverler büyük ilgi gösterirken tribünlerde yaklaşık 1000 kişi vardı. Ev sahibi Bayrampaşa Sinopspor Nebi ve Atilla’nın golleriyle 75. dakikaya 2-0 önde girdi. Bu dakikada Bahçelievler temsilcisi Şirinevlerspor farkı bire indirdi, son dakikalarda da eşitliği sağladı. Uzatma anlarında Sinopspor’dan Gökay boş kaleye golü atamayınca maç 2-2 sona erdi.
Maçın en çok dikkat çeken oyuncusu Bayrampaşa Sinopspor’ndan Murat’tı. 1989 doğumlu genç orta saha oyuncusu taraftarları mest etti. Şirinevlerspor'un yedek kalecisinin ve yedek kulübesinde yöneticisinin olmaması dikkat çekti.
Bayrampaşa Sinopspor Başkanı Sabri Ersoy maç sonrası yaptığı açıklamada, “Şirinevler çok iyi ve güzel bir takım, mücadelelerinden dolayı kendilerini tebrik ederim. Skor ne olursa oyunu olsun bırakmadılar ve beraberliği yakaladılar.H arika maç oldu. Şimdi önümüzdeki hafta oynayacağımız maça bakıyoruz. Futbolcularımıza çok güveniyoruz. Onlar da çok üzüldüler. Biz onlara her zaman inandık ve inanıyoruz. Maç kazanırız da kaybederiz de ama bizim için centilmenlik her zaman birinci plandadır. Bunu da maça çıkarken tüm spor severlere gösterdik. Tüm futbolcular ve hakemlere çiçek vererek örnek olduk” dedi.
STAT: Bayrampaşa Belediye
BAYRAMPAŞA SİNOPSPOR: Bahadır, Aydın, Recep, Ömer, Bilal, Murat, Hüseyin, Nebi, Atilla, Yasin, Okan
TEKNİK DİREKTÖR: Hüseyin Göksu
ŞİRİNEVLERSPOR: Ercan, Feriz, Yunus Emre, İbrahim, Murat, İsmail, Erdem, Adil, Fatih, Mahmut, Abdullah
TEKNİK DİREKTÖR: Şükrü Oğuz
Sahaya miniklerle çıkan Bayrampaşa Sinopspor güzel görüntüler oluşturdu. Mor Menekşeler, maç öncesi hakemlere ve rakiplerine çiçek ve çeşitli hediyeler sundu.
Başkan Sabri Ersoy, takımlarına güvendiklerini ve artık önlerindeki maçlara bakacaklarını söyledi.

7 yorum:

piperka dedi ki...

1000 kişi var demişsiniz ya siz sayı saymayı bilmiyorsunuz yada abartmayı seviyorsunuz.

Efkan dedi ki...

merhabalar. o sayı bize haber kaynağımız tarafından verildi. saygılar.

Adsız dedi ki...

1000 olmasa bile en az 100 kişi vardı...:)

piperka dedi ki...

Tamam o zaman saygılar.

Adsız dedi ki...

taraftar yönünden fena deildi ewt.. belki 100 den daha faslaydı.. çokda güsel bi maç oldu. şirinewlerin ilk golünü atarak takımımı ateşlediğimi düşünüorm..zaten o dakikadan sonra baskımızı iiice artırdık fakat son dakikalarda bizim we rakibimizinde karşı karşıya pozisyonu war.. iki tarafta değerlendiremeyince skor 2-2 kaldı. Güsel bi maç oldu. dostça mücadele ettik. Bayrampaşa Sinopspor'a gelecek maçlarında başarılar dilerim.. (İsmail)

Adsız dedi ki...

Güzel bir mücadele oldu gerçekten Bayrampaşa Sinop'u tebrik etmek lazım çok iyi organize olmuşlar. Yöneticileri taraftarları ve futbolcuları çok centilmen bir maç çıkardılar. Teknik kapasite olarak Şirinevler spor çok üstün bir takım fakat henüz hazır değiller. Şirinevler'in ilk golünü atan arkadaş gerçekten iyi bir futbolcu fazla kiloları olmasına rağmen göz doldurdu. 35 metreden inanılmaz bir serbest atışı gole çevirdi. Her iki takımı tebrik ediyorum. Gelecek maçlarında başarılar.

Adsız dedi ki...

iki takımadaa başarılar da b.paşa sinop un kaptanıda güzel top oynuyo

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...