Cumartesi, Ocak 26, 2008

Kültürspor, Adaletspor'u elinden kaçırdı

ÇORLU KÜLTÜRSPOR: 2 AYDOĞDU ADALET: 2

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Tekirdağ süper amatör kümede Çorlu"da oynanan maçta Çorlu Kültürspor - A. Adaletspor maçı 2-2 berabere sonuçlandı. Maçın 60. dakikasına Kadar Çorlu Kültür spor 10. Dakikada Erkan ve 55. Dakikada Hasan'ın ayağından bulduğu gollerle 2-0 galip oynarken, 60. Dakikada Penaltıdan A. Adaletspor Kalecisi İsmail ve 80. Dakikada Abdullah'ın ayağından yediği gollerle 2-2 berabere kaldı.
Maçın 85. Dakikasında ise Çorlu Kültürspor'dan Orhan ve A. Adaletspor'dan Murat Kırmızı kart görererek takımlarını onar kişi bıraktılar. Maçın son dakikalarına doğru futbol sertleşince göze hoş gelmeyen olaylar da yaşandı. Maçın orta hakemi Tamer Çakır'ın yerinde davranışlarıyla olaylar fazla büyümeden yatıştırıldı. Her iki takımda birer puana razı oldular.
Maçı Tamer Çakır- Önder Çalış- M. Erhan Uslu hakem üçlüsü yönetirken, Çorlu Kültürspor: Ferit- Ozan- Kaağan- Turgut- Görkem Sezgin (ÖmerDk:87), Erkan (Doğan (dk:62)), Hasan Orhan-Güven (Dk:70 Uğur), Emrah tertibi ile mücadele etti. A. Adaletspor ise İsmail- Mert( Murat Demirci Dk.87) Tarık- Özgür- Caner- Abdullah- Engin- Cem (Soner Dk. 75) Güray( Mehmet Dk.88) Gökmen- Murat tertibi ile yer aldı.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...