Çarşamba, Ocak 30, 2008

K. Sanayispor 3 puanı 4 golle aldı

K. SANAYİSPOR: 4 D. ÇİÇEKSPOR: 1

HAKEMLER: Raif Bıyıktaş, Gürkan Horoz, İhsan Erdem Nazlım
KIRKLARELİ SANAYİSPOR: Engin, Tugay, Tayfun, Ufuk (Dk. 46 Emre), Yasin, Feyyaz (Dk. 8 Enis), İbrahim, Sercan, Murat (Dk. 71 Alperen), Tahsin, H. Hüseyin,
YEDEKLER: Erman, Nesil, Emre, Alperen, Onur, Enis, Ünal
D.ÇİÇEKSPOR: Esin, Sezer, Mustafa, Turgay, Mülayim, Cüneyt (Dk. 88 Ahmet), Cem Mert Mustafa Yıldız, Aydın (Dk. 46 Fatih), İsmail (Dk. 78 Eray)
YEDEKLER: Mert, Eray, Ahmet, Fatih Emin
SARI KARTLAR: Sercan, Feyyaz (Kırklareli Sanayispor), Mülayim (D.Çiçekspor)

Kırklareli 1. Amatör Futbol Ligi B Grubu'nda mücadele eden Kırklareli Sanayispor ile D. Çiçekspor Kırklareli Atatürk Stadı Toprak Sahası'nda karşı karşıya geldi. B Grubu'nda Şekerspor ile aynı puanda bulunarak liderliği paylaşan Kırklareli Sanayispor maçtan 4-1 galip ayrıldı.
Maçın ilk dakikalarından itibaren grubun orta sıralarında bulunan rakibi D. Çiçekspor karşısında üstün bir oyun sergileyen Kırklareli Sanayispor maçın 13. dakikasında Ufuk ile 1-0 öne geçti. Ataklarını sıklaştırarak rakip kalede gol arayan Kırklareli Sanayispor bu ataklarının sonucunda 28. dakikada Hüseyin ile 2-0 öne geçti. 45. dakikada Murat'ın attığı göl ile ilk yarı sonunda 3-0 galip şekilde soyunma odasına gitti.
İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Kırklareli Sanayispor oldu. Ancak ikinci yarının 52. dakikasında golü D.Çiçekspor Mustafa ile buldu. Maçta skor da 3-1'e geldi. Bu dakikadan sonra takımlar karşılıklı olarak ataklar geliştirdiler. Ancak her iki takımda isteği gollere bir türlü ulaşamadı. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 90+4'te Kırklareli Sanayispor bir penaltı kazandı. Kazanılan penaltıyı İbrahim D.Çiçekspor kalesi ağları ile buluşturarak maçın skorunu belirledi. Kırklareli Sanayispor bu penaltı golü ile maçtan 4-1 galip ayrıldı.

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.