Cumartesi, Ocak 26, 2008

Esenkentspor esti, geçti


ÇAMLICASPOR: 2 ESENKENTSPOR: 4


İstanbul 1. Amatör Küme'de haftaya 7 puanla son sırada giren Esenkentspor, 2-0 geriye düştüğü maçta, grup üçüncüsü Çamlıcaspor'u 4-2 yenerek kümede kalma umutlarını kalan iki haftaya taşıdı.

HABER-FOTO: MERT CAN BOLAT
İstanbul 1. Amatör Küme 13. Grup'ta yer alan iki takımın mücadelesine Çamlıcaspor hızlı başladı. Henüz dakikalar 2’yi gösterirken nefis paslarla ceza alanına giden Çamlıcalı İlker’in nefis aşırtma golü, Yeşil-Sİyahlıları 1-0 öne geçirdi . Golden sonra ataklarını sürdüren Çamlıca 13. dakikada İsmail’in ceza sahasından attığı müthiş golle farkı 2’ye çıkardı : 2-0.
Esenkent her ne kadar oyuna ayak uydurmaya çalışsa da sahaya alışamaması nedeniyle daha geç toparlandı. Mavi-Beyazlılar 22. dakikada Çamlıca defansının yaptığı bir hatayı iyi değerlendirerek farkı 1’e indirdi: 2-1.
Çamlıca golün etkisiyle biraz bocalamaya başladı . Dakikalar 37'yi gösterdiğinde kornerden gelen topu iyi değerlendiren Gökhan beraberliği sağladı: 2-2. Devre bu skorla bitti.
İkinci yarıya galibiyete inanarak başlayan Esenkent taraftarının da desteğiyle 60. dakikada Ali‘nin ayağından 3. golü buldu ve öne geçti. Esenkent‘te kaleci Orhan kurtardığı mutlak gol pozisyonlarıyla takımını kurtaran isimlerden biri oldu. Futbolda hiçbir şeyin imkansız olmadığını gösteren Esenkent 78. dakikada Ali ile bir kez daha güldü: 2-4.
Böylece Esenkent 2. amatör kümeye düşmemek için çıktığı maçtan mutlu ayrıldı. Maçtan sonra Esenkent taraftarları, teknik direktör ve futbolcuları hep birlikte tribüne çağırdı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

herkese selamlar...bende esenkent sporun oyuncusuyum...bu maçı çok iyi kazandık..ama sezon sonu hüsrana uğradık !!

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.