Pazartesi, Ocak 28, 2008

'Şeker' gibi galibiyet


ŞEKERSPOR: 7 ÖZERSPOR: 2

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Kırklareli 1.Amatör Küme Futbol ligi (B) Grubunda mücadele eden, Şekerspor, kendi sahasında Özerspor'u 7-2 gibi farklı skorla yendi.
Ligin 15 ci haftasında, Alpullu Şeker stadındaki karşılaşmada Şekerspor, ligin zorlu takımlarından Özerspor'u sahasında konuk etti. Tarih ve Kültür Şehri Alpullu'nun tecrübeli takımı Şekerspor, zorlu karşılaşmanın ilk yarısında rakibi Özerspor' a karşı müsabakayı 2-0 önde bitirdi.
Ev sahibi takım, karşılaşmanın ikinci yarısında rakibi Özerspor'a karşı oyunda baskısını ve temposunu artırdı. Şekerspor, üstün oyununun sonucunda karşılaşmadan 7-2 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak puanını ligde 40'a çıkardı.
Şekerspor Teknik Direktörü Sahir Sancar, yaptığı açıklamada, Özerspor'un önceki haftalarda çok iyi bir futbol oynadığını belirterek, ligde her zaman rakipleri için korkulan, zorlu bir ekip olduğunu söyledi. Sancar, “Ligde lider Kırklareli Sanayispor ile eşit puanlara sahibiz, bu zorlu karşılaşmadan 3 puan aldığımız için çok mutluyum. Zirve yarışımız sezon sonuna kadar sürecek, ligin müessese takımı Şekerspor, Şampiyon olabilecek güçte başarılı bir takımdır" dedi.
Şeker İş Sendikası Alpullu Şube Başkanı Orhan Saltık, maçtan sonra oyunculara galibiyet primi dağıttı. Saltık, oyunculara dağıttığı primin miktarını ise gizli tuttu.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...