Cumartesi, Ocak 26, 2008

Beşiktaş, Lüleburgaz'ı tek golle geçti

LÜLEBURGAZ S.G: 0 BEŞİKTAŞ S.G: 1


HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Türkiye Deplasmanlı Süper Gençler Futbol Ligi karşılaşmasında Lüleburgazspor, evinde Beşiktaş takımına 1–0 mağlup oldu.
Babaeski 100.Yıl Stadında güçlü ekip Beşiktaş'ı ağırlayan ev sahibi takım Lüleburgazspor, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi karşılaşmasında güzel oyununa rağmen sahasında mağlup olmaktan kurtulamadı.
Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Siyami Aslan, İl Futbol Temsilcisi Cafer Yüce, Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasan Başdemir, Kırıkköy Belediye Başkanı Abdurrahman Gürkan ve çok sayıda sporseverin izlediği, güneşli güzel bir havada oynanan karşılaşmayı Kırklareli Bölgesi Hakemlerinden Osman Duygun, İlker Güneş ve Mutlu Çırpan üçlüsü yönetti.
Çok zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısında kalelerde gol çıkmadı ve karşılaşmada ilk 45 dakika eşit bir şekilde golsüz berabere sonuçlandı.
Lüleburgazspor takımının büyük bir mücadele örneği sergilediği karşılaşmada Beşiktaş, sahada oldukça zorlandı. Ev sahibi Lüleburgazspor’un güzel oyununu bir türlü skora yansıtamadığı karşılaşmada konuk takım, maçın 52. dakikasında Tolga ile tek golü buldu ve müsabakadan 1–0 üstün ayrıldı.
Lüleburgazspor Teknik Direktörü Yüksel Güdücüoğlu, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Takım olarak ilk defa deplasmanlı Süper Gençler liginde yer alıyoruz. Mücadele ettiğimiz ligde çok tecrübeli ve güçlü takımlar var. İşimiz kolay değil, genç oyunculardan bir araya gelen henüz daha çok yeni bir takımımız var. Ben yine de oyuncularımın oynadığı futboldan memnunum, tek sorunumuz güzel oyunumuzu skora yansıtmak. Bunu da genç oyuncularım ile çok çalışarak çözeceğiz" dedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Ömer Gülen ise yaptığı, "Çok kötü bir zeminde top oynadık, bunun için futbolumuzu istediğimiz gibi sahaya yansıtamadık. Takım olarak biz isterdik ki daha iyi bir zeminde mücadele edelim, ama olmadı. Yine de oyunda kazanmayı düşünen, atağa kalkan ve istekli olan bizdik. Bu ısrarlı mücadelenin sonunda golü bulduk ama oynadığımız oyundan memnun değilim, bizim takım olarak oynadığımız oyun bu değil. Rakibimize karşı 90-91-92 doğumlu oyuncularla mücadele verdik. Her zaman genç oyunculara yöneliyoruz. Bizim hedefimiz oyuncu yetiştirmek ve A takıma kazandırmaktır" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.