Cumartesi, Ocak 26, 2008

Ayazağaspor'dan üç puan yemini

HABER: TURGAY TOKEL
İstanbul Süper Amatör Küme 15. haftada 17. hafta karşılaşmasında bugün (Hatta 1.5 saat sonra!) İdealtepe ile karşılaşacak Ayazağaspor 3 puana şartlandı. Geçen hafta alınan farklı mağlubiyete rağmen liderliğini koruyan Sarı-Yeşilliler bu hafta galip gelerek geçen hafta üzdüğü taraftarlarının gönlünü almak istiyor. Salı gününden itibaren antremanlara devam eden takımımda cezalı oyuncuların takıma katılması moralleri düzeltti. Geçen hafta 5 as oyuncunun sakat ve cezalı olması nedeni ile zor anlar yaşayan teknik ekip de böylelikle rahat bir nefes almış oldu.
ayazağa, İdealtepe ile deplasmanda oynadığı ligin ilk yarısındaki karşılaşmadan 2 – 1 mağlubiyetle ayrılmıştı. Şişli ekibi bugün bu maçın rövanşını da almak amacında. Bu karşılaşma için oldukça idialı olan futbolcular da bu hafta kazanarak grupta iyice rahatlamak istediklerini belirttiler.
Saat 14:15’ te oynanacak karşılaşma için özellikle son haftalarda takıma mükemmel bir destek veren Ayazağaspor taraftarları yine sahneye çıkacak, stadı karnaval yerine çevirecek.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.