Pazar, Kasım 11, 2007

Zonguldak'ta olaylı karşılaşma


EREĞLİ BELEDİYESPOR: 1 ZONGULDAK BELEDİYESPOR: 0

HABER: SADULLAH TAŞÇI
Zonguldak Süper Amatör Küme'de Ereğli Belediyespor ve Zonguldak Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın sonrasında iki takımın futbolcuları birbirine girdi. Taraftarların da karıştığı kavgayı polis güçlükle önledi.
Maçın 80. dakikasında bir pozisyon sonrası Zonguldak Belediyespor yedek kulübesinde bulunan yöneüici Hüseyin Bostancı hakeme itirazda bulundu. Bostancı, yedek kulübesine dönerken kendisine laf atan bazı taraftarlara el kol hareketi yaptı. Ereğli Belediyesporlu taraftarlar da buna, sahaya pet şişe atarak yanıt verdi.
Daha sonra maç 1-0 Ereğli ekibinin üstünlüğüyle sona ererken Zonguldak Belediyesporlu bir oyuncu, rakip takımın masörüne yumruk attı. Bu anda film koptu ve iki takım oyuncuları arasında arbede yaşandı. Polis olayı güçlükle yatıştırdı. Ancak soyunma odalarının girişinde iki takım futbolcuları arasında sözlü sataşmalar devam etti, bu sataşmalar yumruklaşmaya dönüştü. Bu esnada taraftarlar da olay yerine akın etmeye başlayınca ortalık iyice ana-baba gününe döndü. Futbolcular arasında küfürleşmeler ve yumruklaşmalar yaşanırken, Ereğlili taraftarlar, konuk ekip oyuncularına saldırmak istedi. Polis olayları güçlükle önlerken, Zonguldak Belediyespor ilçeyi ancak polis korumasında terkedebildi.

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.