Çarşamba, Kasım 28, 2007

Özalibeyköy Yeni tesislerine kavuştu

Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç, futbolcularla birlikte...

HABER: EROL EFTEKİN
İstanbul 1. Amatör Küme takımlarından Özalibeyköyspor'un, Eyüp Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen tesis ve lokalinin açılışı görkemli bir şekilde yapıldı.
Öz Alibeyköyspor Kulübü tesislerinin açılışına, EyüpBelediye Başkanı Ahmet Genç'in yanısıra bölgenin eskimilletvekili Mustafa Baş, AK Parti İlçe Başkanı MehmetEr, Spor Kulüp Başkanları ve mahalle muhtarları katıldı. Dört katlı tesisi gezen Karadolap mahallesi sakinleri böyle bir tesisi Alibeyköy’e kazındıran Başkan Genç’e teşekkür ettiler.
Eyüp'te iki 2. Lig ve 56 amatör ve mahalli takımbulunduğuna değinen Başkan Ahmet Genç, spora vesporcuya desteklerinin aralıksız süreceğini belirtti. Başkan Genç, bu tür spor komplekslerinin, gençleri kötü alışkanlıklardan kurtaracağının da altını çizdi. Spor tesislerine yatırmaların devam edeceğini müjdeleyen Başkan Genç, Karadolap’ta devam eden yüzme havuzu inşaatının da çok kısa süre içinde biteceğini söyledi.
Özalibeyköyspor Kulübü 2. Başkanı Metin Çırpan, tesisleri kendilerine kazandıran Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç'e teşekkür ederek, Özalibeyköyspor olarak özkaynak düzeni içersinde Türk sporuna hizmet etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.


Tesislerin açılışı şerefine pasta kesildi.


Başkan Genç'e katkılarından dolayı plaket verildi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.